Snapchat

snapchat-1.jpg

Ilmoitin alkuviikosta jo Instagramin puolella liittyneeni Snapchatiin. Olen ollut Snapchatin ahkera käyttäjä jo hyvän tovin, mutta omia julkaisuja en siellä ole jakanut, vaan pikemminkin vakoillut muita bloggaajia ja julkkiksia. Yksikään ystävistäni ei snäppäile siskoani lukuunottamatta, joten heitä en pysty vakoilemaan, mutta bloggaajia on kiva seurailla, siellä tuntuu pääsevän paremmin käsiksi siihen todelliseen minään. Olenkin monen bloggaajan kohdalla yllättynyt siitä miten erilaisia he oikeasti ovatkaan, kuin mitä blogit antavat ymmärtää. Positiivisella tavalla.

Itseäni tuskin nähdään Snapchatissa koskaan kameran toisella puolella, mutta siellä on kiva jakaa arjen pieniä hetkiä, jotkut jutut tuntuu luontevammalta laittaa sinne snäpin puolelle Instagramtilin tukkimisen sijaan. Olen viimeisen viikon ollut kovin hiljainen täällä blogin puolella ja syy löytyy yksinkertaisesti siitä, etten ehdi kuvailemaan postauksiani, koska kotiin päästessä on jo pimeää. Joudun ajoittamaan kaikki kuvaamiset viikonlopulle ja viime viikonloppuna en sitten ennättänytkään kuvailla luonnoksissa roikkuvia postauksia, joten nekin siirtyvät vasta ensi viikolle.

Snapchatin puolella olenkin sitten ollut aktiivisempi, sieltä näkee mm. mitä meillä eilen puuhailtiin, joten jos tuntuu blogin puolella olevan liian hiljaista, niin suosittelen siirtymään seurailemaan sinne snäppiin, nimimerkki on nina.msr. Olen vasta ihan oppimisen tasolla käytön kanssa, joten pahoittelut visuaalisesti kehnoista snäpeistä. 😉

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *