Äijäenergiaa pienessä paketissa

PB140140.jpg

Aloitetaampas viikonloppu näillä TODELLA söpöillä kuvilla! Minusta on ihanaa, että ystäväni antavat jakaa näitä nähtäväksi myös teille, koska kuka ei haluaisi katsella näin söpöjä kuvia? Kuten mainitsinkin jo aikaisemmin, niin kuvailin viime viikonloppuna pientä poikavauvaa, joka sattuu olemaan meidän kaveriporukassa tuorein tulokas tähän maailmaan. Pikkuprinssejä ei lähipiiriini synnykään yhtä tiheästi kun pieniä prinsessoja ja oli mukavaa vaihtelua kuvata ilman tyllejä ja kukkapantoja ja joutua miettimään vähän toisenlaisia rekvisiittoja.

Tällä kertaa kuvasimme meidän kotona ja äitini toi vielä viime hetkellä raksapuhaltimen tuomaan lämmintä hönkää kotiimme, jotta pienokaisella oli mahdollisimman mukavat oltavat. Rekvisiittana toimi vanha puulaatikko, mikä on ehdoton lempparini vauvakuvauksissa, lampaantalja ja ihana pörröviltti. Kaivoin myös kaapista esille palan muovimattoa, joka mukailee vanhaa lankkulattiaa. Ihan mainio varuste kuvauksiin!

Ystäväni toi itse mukanaan asusteet vauvalle. Hieman joutui käyttämään mielikuvitusta, jotta saimme pippelin piiloon, mutta onneksi ystäväni oli varustautunut puolisonsa kravaatilla, jossa riitti pituus juurikin tuohon.

Nämä kuvat onnistuivat mielestäni ihan loistavasti ja olenkin niitä ihastellut jo useaan otteeseen.

PB140078.jpg

PB140109.jpg

PB140206.jpg

PB140130.jpg

PB140186.jpg

PB140094.jpg

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *