Helpot ja maukkaat kanafajitakset

tortillat-9.jpg

Kaikki läheiseni tietävät miten syön aina kanafajitakset. Kaupan hunajamarinoituja kanasuikaleita, tacokastiketta ja smetanaa. Ei muuta. Kuulostaa tylsältä, mutta niin hyvää. Tuo ehdoton lempparini on nyt saanut kuitenkin kilpailijan, vihdoinkin. Tosin eipä tämäkään suosikki raaka-aineilla koreile. Ohje on niin naurettavan yksinkertainen, että tuntuu ihan hölmöltä edes jakaa sitä tänne. Päätin sen silti jakaa, koskaan ei voi tietää kenen arjen tämäkin pelastaa juuri tuolla yksinkertaisuudellaan ja helppoudellaan. En varmasti ole ainoa, joka junnaa samoissa ruoissa päivästä toiseen kaivaten vaihtelua ilman, että reseptit sisältävät miljoona raaka-ainetta ja valmistusvaihetta.

Suikaloin ensin kanafileet ja laitoin ne marinoitumaan oliiviöljyn ja broilerimausteen kanssa. Sillä aikaa kuullotin pannulla paprikat ja sipulit. Sitten paistoin kanasuikaleet ja lopuksi yhdistin nämä pannulla. Jaoin kanasuikaleet tasapuolisesti fajitaslettuihin, joita paketissa on kahdeksan, laitoin jokaisen päälle reilun ruokalusikallisen tacokastiketta ja käärin rulliksi. Rullat laitoin tiiviisti uunivuokaan ja levitin vielä päälle aikaisemmin tekemäni tacomaustekermaviiliseoksen.

Uunissa riitti vain pieni hetki, lähinnä että fajitasletut lämpenevät. Mmm, niin maukasta ja aivan liian yksinkertaista.

tortillat-2.jpg

tortillat.jpg

tortillat-3.jpg

tortillat-4.jpg

tortillat-6.jpg

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *