Muuton Dotsit

muutodots-3.jpg

Olen muutostamme saakka yrittänyt vähentää takapihan kautta kulkemista, mutta samaan aikaan kuin alitajuisesti tehnyt siitä vain helpompaa ja vieraammekin usein tulevat sitä kautta. Taloyhtiömme parkkipaikan sijainti houkuttelee kulkemaan takapihan kautta, vaikka todellisuudessa kävelymetrejä ei montaakaan kerry lisää vaikka kuljettaisiinkin etuoven kautta. Syyskuussa viimeinkin valmiiksi saatu betonikiveys lisäsi ei-niin-yllätyksellisesti takapihan kautta kulkemista vain entisestään ja huomasinkin miettiväni oven viereen naulakkoa takeille ja laukuille, koska usein ne päätyivät lattialle lojumaan tai tuolien selkänojille.

Tyrmäsin ajatuksen perinteisestä omalla jalalla seisovasta naulakosta samantien, koska se olisi ollut liian massiivinen tuohon tilaan ja olihan tarkoituksenani vähentää takapihan kautta kulkemista. Lopulta kuitenkin hermostuin siihen, että mm. käsilaukkuni ja kameralaukkuni kantautui ruokapöydälle, vaikka kulkisin etuoven kautta. Päätin siis lopultakin hankkia ripustuskoukut tuohon seinälle ja mietin pitkään millaiset siihen hankkisin.

Mielessä kävi seinänaulakko hyllyllä tai säilytyskorilla, mutta mistään sisustuskauppojen syövereistä ei löytynyt mitoiltaan tai ulkonäöltään sopivaa. Habitaremessuilla sellainen oli Hobby Hallin osastolla, mutta enää sitä ei ollut verkkokaupassa.

Sitten mietin, että naulakon voisi korvata ripustimilla, jotka samalla toimisivat ikään kuin sisustuselementteinä ja samantien muistin Muuton Dotsit. Olen ihaillut niitä jo pitkään eri sisustusblogeissa ja -lehdissä, mutta koska meillä ei ole ollut käyttötarkoitusta niille, ei sellaisia sitten ole vielä hankittu.

Tuo tila on kuitenkin aika keskeisellä paikalla kodissamme ja lopullinen päätös syntyikin aika nopeasti, eikä tarvinnut jäädä miettimään olisiko ne nyt nuo Muuton Dotsit vai ei. Kyllä oli! Tilasin meille pienet saarnin ja roosan väriset sekä yhden keskikokoisen valkoisen Dotsin ja nyt ei tarvitse enää etsiä käsilaukkua ja kameralaukkua milloin mistäkin vaan tuosta ne löytyy aina. Onneksi kameralaukkuni ei ole perinteinen hirvitys vaan aivan ihana retro nahkalaukku Etsystä ja tämän hetkinen laukkunikin sisustukseen sopiva, söpö hennon vaaleanpunainen käsilaukku.

muutodots-4.jpg

muutodots.jpg

muutodots-2.jpg

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *