Blogi täyttää vuosia

3v-1.jpg

Huhh, hoksasin juuri että blogini täytti eilen 3 vuotta, julkaisin ensimmäisen kirjoitukseni 12.1.2013. Voi vitsit, miten paljon on siitä muuttunut. Tekisi välillä mieli hävittää bittiavaruuteen ensimmäiset tekstini. En ole ikinä ollut mikään kirjoittaja ja jo se aiheuttaa itsessänikin paljon kysymyksiä, miksi päätin edes perustaa blogin. 😀

Blogi alkoi puhtaasti vauvajutuilla ja nykyään se on aika pitkälti sisustuspainotteinen lifestyle-blogi. Nimikin vaihtui sisältöä vastaavaksi ja liityin ihanien Lumobloggaajien joukkoon. Lukijoita on tullut tasaiseen tahtiin lisää ja osa on hypännyt kelkasta poiskin. Kaikkia ei voi aina miellyttää, mutta olen niin onnellinen teistä jokaisesta lukijasta, jotka jaksatte juttujani lukea.

Blogin tulevaisuutta en juurikaan mieti eikä tämä ole prioriteetti ykkönen elämässäni, mutta nautin tästä ja tämä on oma juttuni, harrastukseni. Jokainen kommentti on minulle kullan arvoinen, se saa minut jatkamaan tätä ja on aivan ihanaa nähdä ja kuulla, jos joku inspiroituu blogistani, kodistamme ja kuvistani.
Pyrin nyt ja aina pitämään blogini positiivisena paikkana, jossa jutut ovat kevyitä ja runsain kuvin varusteltuja. Välillä on vähän vähemmän asiaa ja välillä vähän enemmän, mutta tämä ei ole mikään sellainen paikka, jossa saa lukea kärkkäitä mielipiteitä ajankohtaisista asioista. Niistä keskustelen sitten läheisteni kanssa jos keskustelen. Olen myös jo aikaisemmin sanonut, että Eliksen kasvun myötä olen jättänyt häntä enemmän pois jutuistani, mutta toki häntä tullaan täällä jatkossakin näkemään.

Haluan kiittää kaikkia lukijoitani viimeisestä kolmesta vuodesta ja toivottavasti myös tulevista ja otan mielelläni risut ja ruusut sekä mahdolliset ehdotukset vastaan. Kiitos siis. <3

3v-2.jpg

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *