Päivittynyt String

olohuone06012016.jpg

Aloitetaan uusi viikko uusilla olohuonekuvilla. Ei varmaan ole jäänyt epäselväksi, että olohuone on lempikuvausspottini. Se on nopein ja helpoin tila siivota kuvauskuntoon ja kaikinpuolin muutenkin miellyttävin. 🙂

Vihjailin aikaisemmin, että sain joululahjaksi yhden moduulin lisää String hyllyyni ja varmaan arvasittekin minkä. Olinhan siitä maininnut jo joululahjatoivelistallani. En kuitenkaan uskonut sitä saavani, sen verran arvokashan tuo on, mutta onneksi synttärini olivat samaan syssyyn, joten tämä oli yhdistetty joulu- ja synttärilahjani.

Tuo kaappimoduuli viimeistelee koko hyllyn, en olisi siihen mitään muuta moduulia laittanut. Lisää hyllyjä olisi ollut liikaa ja jotenkin se laatikkomoduuli ei iske. Lehtihyllyn haluaisin vielä sinne lisätä joskus, mutta sille ei ole mitään pakottavaa tarvetta.

Tuon kaapin kanssa kävi vähän hassusti, kun posti toi kotiini ensin väärän tuotteen eli kaappimoduulin lasiovilla. Onneksi homma hoitui Finnish Design Shopin asiakaspalvelun kanssa sutjakkaasti ja sain noudon väärälle tuotteelle kotiovelta.

Kaappi ammottaa vielä tyhjyyttään, kun yritän miettiä mitä sinne sisälle survoisin. Kaikenlaista rojua sitä näkee päivät pitkät lojumassa ympäri asuntoa, joten luulisi sen täyttyvän nopeasti itsestäänkin. 😉

Mitäs tykkäätte tästä? Siivosin samalla viimeisetkin jouluromppeet pois pikkutonttuja myöten, valot saivat vieläkin jäädä. 🙂

olohuone06012016-13.jpg

olohuone06012016-10.jpg

olohuone06012016-5.jpg

olohuone06012016-6.jpg

olohuone06012016-9.jpg

olohuone06012016-18.jpg

olohuone06012016-21.jpg

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *