Vuoden 2016 värit

pantone-2.jpg

Huhh, pahoittelut radiohiljaisuudesta. Viimeiset pari viikkoa on mennyt rakkaan ystäväni polttareita suunnitellessa ja viime viikonloppuna vihdoin koitti the päivä, joka onnistui kyllä ihan täydellisesti. Alkuviikko meni vielä toipuessa ja vihdoinkin ollaan elävien kirjoissa. Tänään oli tarkoitus kertoa teille polttareista, mutta pakko jättää se myöhemmälle ja ihmetellä muita juttuja.

Onko teille tuttu yritys Pantone? Pantone on yritys, joka aikoinaan on luotsannut painoteollisuuden värijärjestelmän, tutummin Pantone Matching System (PMS). Pantonella on ollut vuosittain tapana koota yhteen alan ammattilaisia, jotka valitsevat vuoden värin. Vuoden värin arvioidaan valloittavan tulevissa trendeissä, niin sisustuksessa, vaatteissa kuin meikeissä. Tämä vuosi on poikkeuksellinen aikaisemmista, nimittäin Pantone valitsi kaksi väriä vuoden väreiksi, Rose Quartzin (13-1520) ja Serenityn (15-3919).

Tällä viikolla ajellessani iltapäivällä kotiin, en ole voinut olla huomaamatta yhtäläisyyttä taivaan väreissä ja eilen oli pakko taltioida ne värit kameralle. Ajoin töistä suoraan kotiin, juoksin sisältä hakemassa kameran ja ajoin pellon reunalle, tarpoen lumikinosten välissä korkkareissani, polviin asti lumessa. Ja annoin kameran laulaa.

Mitäs mieltä te olette tästä yhtäläisyydestä? Sanomattakin on selvää, että taivas oli livenä vielä kauniimpi.

Rose-Quartz-and-Serenity.jpg
pantone-4.jpg

pantone.jpg

pantone-3.jpg

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *