Kiirettä pitää

kuvia-5.jpg

Hääviikko lähti maanantaina käyntiin ja kiirettä on pitänyt. Viimeisiä askarteluja on tehty ja henkinen valmistautuminen on alkanut. Taidan stressaa morsiamen puolesta, olen tällainen stressaaja. Se näkyy jo nimittäin omassa hyvinvoinnissakin. Olen aikaisemminkin maininnut sairastavani paniikkihäiriötä ja stressi ja väsymys usein lisää oireita. Sen huomaa heti, kun alan stressaamaan ja nyt on kyllä stressitaso todella korkealla. En tietenkään jännitä häitä samalla tavalla kuin morsian, vaan pikemminkin omaa roolia. Kaasona kun en ihan näkymättömänä voi pysyä, niin se jännittää tällaista paniikkihäiriöistä todella paljon. Mutta varmasti kaikki menee todella hyvin, selvisinhän omistakin häistä. 🙂

Olimme polttariporukan kanssa järjestänyt morsiamelle mahdollisuuden hääkynsiin ja eilen sitten olimme laittamassa niitä hänelle. Niistä tuli TODELLA upeat. Laitan niistä kuvia tänne teillekin, kunhan vaan pääsen kuvaamaan, eilen en ennättänyt.
Edessä olisi vielä puheen kirjoittaminen, olen ainoastaan päässä sitä miettinyt. Olen kyllä ilmoittanut ystävälleni, etten lupaa puhuvani, koska paniikkihäiriö… Mutta haluan silti kirjoittaa sellaisen, jos jostain syvältä sisimmästäni kumpuaisi uskomaton rohkeus hääpäivänä. 🙂
Perjantaina on tiedossa juhlapaikan koristelua ja hääpäivän läpikäymistä yhdessä morsiusparin, bestmanien ja kaasojen kanssa. Kohta päästään juhlimaan rakkauden täytteistä päivää. Jos joku hääpari niin tämä pursuaa sellaista rakkautta toisiaan kohtaan vielä yli 10 vuoden yhdessäolonkin jälkeen. <3

Tässä kuitenkin kuvia viikonlopulta, kun intouduin Eliksen päiväunilla siivoamaan ja vaihtamaan syksyllä Stockan Hulluilta Päiviltä ostamani Linie Designin Asko Mixed -maton edellisen tilalle. Kyllä, ostin tismalleen saman maton meille, koska tämä vain on kaikessa yksinkertaisuudessaan paras ja kaunein matto. Nyt voin vaihdella niitä vuorotellen ja edellisen olikin jo aika lähteä käymään pesulassa. Sitä ennen kuitenkin annoin sille vielä kunnon lumipesun!

kuvia-9.jpg

kuvia-13.jpg

kuvia-16.jpg

kuvia-19.jpg

kuvia-2.jpg

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *