#cutenessoverload

norsu-6.jpg

Latasin eilen illalla tämän kuvan Instagramiin hashtagilla #cutenessoverload ja muutama muu. Siivoilin vaatekaappeja heittäen sieltä kaikkia vanhoja ryysyjä pois. Ja kyllä, tein tämän saman vastikään, mutta silloin en koskenut henkareilla roikkuviin vaatteisiin laisinkaan. Henkarivaatteet ovat ehkä se pahin osuus, koska henkarille päätyy yleensä ne vaatteet, jotka ovat niitä ”arvokkaimpia” ja haluan niiden säilyvän siisteinä henkarilla, joten myös niiden heittäminen pois on vaikeampaa.

No jo oli aikakin sitäkin karsia, koska sieltä löytyi jos jonkinlaista nukkaantunutta bleiseriä ja kulahtanutta kauluspaitaa ja mekkoa. Samalla löysin sieltä joskus aikoja siten Liberolta saadun norsupuvun, joka ihme kyllä oli Elikselle juuri nyt oikean kokoinen. Olin jo heittämässä sitä pois, koska muistan sitä joskus yrittäneeni Elikselle pukea päälle, hänen vain itkien ja rimpuillen irti. Tällä kertaa Elis oli kuitenkin siitä niin innoissaan että loppuilta menikin norsua leikkien.

Meille on nyt sitten muuttanut pikkunorsu, trööt!

norsu-5.jpg

norsu.jpg

norsu-9.jpg

norsu-12.jpg

norsu-3.jpg

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *