Vuoden ensimmäiset tulppaanit

tulppaanit-7.jpg

Ostin tällä viikolla vuoden ensimmäiset tulppaanit ja voi vitsit miten niinkin pienellä teolla voi saada itsensä iloiseksi. Olisin ehkä yhtä Muuton Elevated maljakkoa vailla, kun aina sama probleema iskee vasten kasvoja kun noita kukkia tuon kotiin ettei löydy sopivaa maljakkoa. Tuo Iittalan laakea Aalto Maljakko on niin kaunis, mutta niin epäkäytännöllinen.

Tarkoitus ei ollut kuitenkaan puhua tulppaaneista ja maljakoista. Viikon päästä koittaa ystäväni häät ja täällä alkaakin olla jo aikamoinen tunnelma, kun koristeita pitäisi vielä tehdä ja aika on kaikilla kortilla. Huomenna olisi tarkoitus mennä ainakin auttamaan.

Kävin eilen ottamassa ripsipidennykset häitä varten ja katsotaan kauan näitä jaksaa taas pitää häiden jälkeenkin. Tunnetusti kyllästyn näihin jo muutamassa kuukaudessa, rakastan enemmän hieroa silmiä kuin näyttää hyvältä. ;D

Ihanaa kun päivät ovat alkaneet pikkuhiljaa pidentyä, eikä töistä kotiin lähtiessä ole enää pilkkopimeää. Eikä myöskään tarvitse kuulla lapsen suusta ensimmäisenä päiväkodista haettua ”Mennäänkö nyt nukkumaan?”. Raukkaparka kun on ollut ihan ihmeissään pimeydestä ja luulee, että äiti tulee hakemaan vasta illalla. Sydäntä särkevää, mutta nyt vihdoin kevättä kohti!

Jospa se sisustuskärpänenkin sieltä puraisisi ja saataisiin uutta sisältöä blogiin sitä kautta, nyt kun tuntuu että kaikki junnaa paikoillaan. Muutamia ideoita jo onkin ja niistä lisää myöhemmin!

Täten toivotan kaikille ihanaa ja aurinkoista loppuviikkoa, toivottavasti tekin alatte heräämään siitä talvikaamoksesta! 🙂

tulppaanit-10.jpg

tulppaanit-4.jpg

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *