KappAhlin kevätmallisto

Harvoin jaksan tänne blogin puolelle ilakoida jotain lastenvaatteita tai vaatteita ylipäänsä. Olen monta kertaa sanonut, ettei se lastenvaatehypetys ole oma juttuni ja siksi blogin tyylisuunta ja nimikin vaihtui aikapäiviä sitten. Nyt oli kuitenkin ihan pakko, sen verran innoissani olen KappAhlin kevätmallistosta.

Sain eilen aamulla sähköpostiini KappAhlin kanta-asiakaskirjeen ja olin jo klikkaamassa sitä suoraan roskakoriin, kun rullailin samalla ihan alas ja näin ne upeat kuosit. Eikä siinä vielä kaikki. Klikkasin itseni sivuille ja sieltä löytyi jotain parempaa.

Olen valitellut pitkään ettei poikalapsille löydy kivoja ulkovaatteita, ellei halua maksaa niistä satoja euroja. Itse en kuitenkaan ole valmis sijoittamaan niihin ihan sellaisia summia. Viime syksynä selailin H&M:n aletuotteita ja bongasin sieltä aivan uskomattoman söpön lumileopardikuosisen toppahaalarin pinkeillä yksityiskohdilla ja harmittelin niin paljon, että vain tytöille löytyy söpöjä juttuja. Vinkkasinkin haalarista ystävälleni ja hän heti nappasi sen itselleen ja nyt saan sentään ihastella sitä hänen tyttönsä päällä. 😉

Muutama viikko sitten heräsin metsästämään Elikselle kevääksi ulkovaatteita, mutta ei ollut kovinkaan yllättävää ettei mitään kivaa löytynyt. No nyt tosiaan löytyi. Siispä sen enempiä miettimättä tämä ihana keltainen koalatakki löysi tiensä ostoskoriin, kaveriksi mustat ulkoiluhousut ja monen monta ihanaa paitaa ja collegehousua. Nyt on kevääksi ja kesäksi meidän vaatehankinnat tehty!

Harvoin itselleni iskee sellaista lastenvaatehulluutta, että oli pakko ostaa ne nyt heti, samantien eikä odottaa mitään mahdollisia alennuskoodeja, koska nämä jos jotkut viedään käsistä! Vai mitäs mieltä te olette tästä KappAhlin mallistosta?

kappahl.png

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *