Ystävänpäivän nopea herkku

ystavanpaiva-5.jpg

Huomenna koittaa taas ystävänpäivä ja vaaleanpunainen väri on taas vallannut joka paikan. Meillä ei oikein tuo ystävänpäivä ole koskaan kuulunut juhlittaviin päiviin, eikä myöskään tänä vuonna.

Kuten olen jo useampaan kertaan täällä blogissa toitottanut, niin tänään me juhlimme rakkaan ystäväni häitä ja siinä jos jossain on riittävästi rakkautta ystävänpäiväksi. Heidän oli tarkoitus mennä naimisiin jo vuotta aikaisemmin, jolloin hääpäivä olisi nimenomaan osunut ystävänpäiväksi. Rakas kummipoikani päätti kuitenkin ilmoittaa tulostaan, joten häitä lykättiin vuodella.

Muistatteko kuinka tein vuosi sitten isänpäivänä miehelleni aamupalaksi nopean suklaamukikakun mikrossa? Se oli kyllä niin superherkullista, mutta jäänyt meillä täysin unholaan sen jälkeen. Ajattelin kuitenkin, että sehän on ihan loistava herkku myös ystävänpäiväksi. Sen voi tehdä joko omalle puolisolleen tai miksi ei rakkaalle ystävällekin. Suklaamukikakun kruunaa vielä jäätelöpallo päälle, nam!

Suklaamukikakun resepti löytyy Kinuskikissan sivuilta, joten käykääpä kurkkaamassa sieltä! Reseptillä tekee tosiaan 2-3 mukikakkua, kun tavalliseen kahvikuppiin laittaa. 🙂

ystavanpaiva-13.jpg

ystavanpaiva-2.jpg

ystavanpaiva-6.jpg

ystavanpaiva-4.jpg
Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *