Yllätyslähtö

sairaspaiva-2.jpg

Terveisiä sairastuvasta! Meille tarjoutui Eliksen kanssa yllätyslähtö viikonlopuksi Tallinnaan Tallink Spahan, sillä äitini on lähdössä sinne kaitsemaan pikkuveljeäni ja hänen tyttöystäväänsä ja pyysi meitä kaverikseen. Miehelläni on juuri samana viikonloppuna PT-koulun näyttökokeet, joten hän joutuu jäämään pois reissusta, harmi.

Mutta itse en voinut kieltäytyä tuosta, koska nyt jos joskus (taas) tulee kylpyläloma tarpeen. Viimeisten viikkojen häistä aiheutunut stressi ja nyt Eliksen kipeäksi tulo ovat kyllä ajaneet itseni taas ihan loppuun ja lähden siis enemmän kuin mielelläni nauttimaan hotellielämää. Tietysti pitää toivoa, että Elis ehtii parantua tätä ennen, koska muuten reissulta menee kyllä pohja.

Kävimme eilen Pikkujätissä ja Eliksellä todettiin kurkunpääntulehdus. Saimme yskänlääkettä ja neuvoiksi illalla höyryhengittelyä vaikka kylvyn muodossa ja yöllä jotain kylmää juotavaa. Kai sitä voisi laittaa lapsen yöllä ulos hengittelemään pakkasilmaakin, mutta se kuulostaa melko karulta eikä meillä onneksi tarvinnut tähän turvautua.

Tämä viikko menee siis töiden sijaan kokonaan kotona Elistä hoivaten ja vaikka vielä maanantaina ajatus tuntui ihan kivalta viikonlopun aiheuttaman väsymyksen jälkeen, niin nyt täytyy jo sanoa, että kaipaan tavallista arkea, rutiineja ja työkavereita. Jotenka siis viikonloppua odottaen ja sitten toivottavasti ollaan kaikki terveitä, voimissaan ja valmiita palaamaan vihdoinkin siihen perusarkeen.

Mielenkiintoista, miten sitä nykyään itsekin tarvitsee tiettyjä rutiineja selvitäkseen arjesta. Tuntuu, että kuuppa menee ihan sekaisin tällaisesta ja ahdistus valtaa mielen. Johtuuko se sitten siitä, että ikää on tullut itselle lisää vai siitä että lapsiperheessä rutiinit ovat todellakin tärkeitä ei ainoastaan lapselle vaan myös vanhemmille, mutta nuorempana sitä pystyi kyllä elämään täysin toisenlaista, ihanan huoletonta elämää.

Näihin ajatuksiin ja tunnelmiin, mukavaa pikkulauantaita kaikille! Tälle viikolle luvassa vielä jonkinnäköistä sisustuspostaustakin, joten olkaapa kuulolla.

sairaspaiva-3.jpg

kotikuvat-11.jpg

sairaspaiva-1.jpg

sairaspaiva-6.jpg

sairaspaiva-8.jpg

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *