Onnellinen ja väsynyt

haat.jpg

Huhheijaa, nyt on häät juhlittu ja olipahan juhlat. Upea aurinkoinen talvimaisema tuli kuin tilauksesta ja olimmekin kaikki ikionnellisia ja hihkuimme tyytyväisinä. Lauantai alkoi laittautumisella hääparin kotona brunssin parissa ja siitä sitten juhlapaikalle viimeisiä valmisteluja tekemään. Juhlapaikalta oli lyhyehkö kävelymatka kirkolle ja upeat potrettikuvat hääparista napsittiin matkan varrelta, mistä löytyikin toinen toistaan kauniimpia kuvauslokaatioita. Itse räpsin kännykällä kuvia minkä kerkesin, sen verran upea näky oli hääpari enkä voinut jättää kuvien ottamista vain häävalokuvaajan käsiin. Instagramiin päivitinkin heti vihkimisen jälkeen yhden sneakpeak kuvan hääparista.

haat-7.jpg

haat-8.jpg

Juhlapaikka oli aivan upean näköinen, oikea kunnon winter wonderland ja koko hääjuhla meni aivan mielettömän hyvin. Ruoka oli maittavaa, juotavaa riitti ja kaikilla oli mukavaa. Itselläni laukesi kyllä hirveä stressin jälkeinen päänsärky ja jännitin puheen pitämistä todella paljon. Vasta puheen jälkeen pystyin rentoutumaan itse. Jännitin puhetta niin paljon, että pillahdin itkuun ennen kun ehdin sanoa ensimmäistä sanaakaan.

Tällä hetkellä olemme Eliksen kanssa kotona lepäämässä, sillä Eliksellä nousi eilen kuume ja viime yö meni jatkuvasti heräillen kun hän ei meinannut saada henkeä. Pieni lepääminen tekee kyllä itsellekin viikonlopun jälkeen hyvää, mutta tuntuu pahalta nähdä oma lapsi noin kipeänä. Ei riittänyt veren vuodatus toissayönä, vaan vielä piti kuumeenkin nousta ja raukkaparka valittelee kipeää kurkkua eikä oikein ruoka maita.

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *