Väärä hälytys

elispelaa-5.jpg

Voi vitsit, nyt kävi kyllä ohrasesti. Olin aluksi hieman vastahakoinen viikonloppureissusta Tallinnaan, tuntui että se tulee vähän liian yllättäen. Lopulta aloin kuitenkin lämmetä ajatukselle ja aloin jo oikein odottaa viikonloppua. Juuri kun eilen sain kirjoitettua aiheesta blogiin ja julkaistua sen, soittikin äitini että reissu peruuntui. Ei siis hotelliaamiaista, kylpylässä lillumista ja puhtaita lakanoita tiedossa. Höh.

Mutta onneksi reissun peruuntumista ei tarvitse sen enempää surra, nimittäin ilman menoja meidän ei tarvitse viikonloppua viettää. Lauantaina juhlitaan siskoni esikoisen 5-vuotis syntymäpäiviä ja sunnuntaiksi ystäväni on järjestänyt Nosh lastenvaatekutsut. Sen verran houkuttelevalta tuo kylpyläreissu kuitenkin kuulosti, että taidampa alkaa suunnittelemaan keväälle reissua sinne perheen kesken.

Kävimme tiistaina lääkärireissun jälkeen ostamassa Elikselle vähän jotain rauhallisempaa viihdykettä, hän kun ei oikein malta kipeänäkään rauhoittua. Olen monta kertaa hypistellyt Oppi&Ilon erilaisia puuhakortteja ja nyt nappasinkin lopulta tällaisen Minä itse osaan vastata -paketin. Näitä on eri ikäluokille ja ostin meille 3-5 vuotiaille tarkoitetun pakan, kohtahan meillä saadaan jo juhlia 3v syntymäpäiviä. Yllätyin miten hyvin Elis osasi, koska kaikki läpikäydyt kortit menivät oikein. Nämä on kyllä ihan mainiot kortit, vaikka onkin myönnettävä että hieman on vaikeuksia saada Elis asettumaan aloilleen, hän kun haluaisi vaan pelata lätkää…

elispelaa-2.jpg

oppiilo-6.jpg

elispelaa-9.jpg

oppiilo-5.jpg

elispelaa-11.jpg

oppiilo-2.jpg

elispelaa-15.jpg

oppiilo-4.jpg

elispelaa-19.jpg

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *