“Onko äiti se Olaf?”

lumoukko-3.jpg


No on se Olaf! Ollaan odoteltu jo viikkoja suotuisaa säätä lumiukon teolle ja tänään oli vihdoin sellainen. Ajan kanssa. Mentiin Eliksen kanssa heti aamusta tekemään lumiukkoa ja nimettiin se tietysti Olafiksi. Kyllä siinä äitikin löysi lapsenmielisyytensä, kun pääsi tekemään pitkästä aikaa lumiukkoa. Hieman haparoiden lähdettiin liikkeelle, mutta nopeasti se tuntuma lumipallojen pyörittämiseen löytyi. Sitten vielä viimeisteltiin palloista symmetriset ja sileät. Olipa mukavaa. Harmi, että sää lämpenee nopeasti ja lumiukko alkaa jo sulamaan silmissä, porkkananenä ja yksi nappi ehti jo tippua.

Harvinaisen leppoisa ja mukava sunnuntai kaikinpuolin. Miehelläni päättyi vihdoin puolen vuoden rutistus ja häntä voi kai jo sanoa virallisesti personal traineriksi. Jotenkin huojentunut olo koko perheellä. Vielä olisi tänään Nosh lastenvaatekutsut tiedossa ystäväni luona naapurissa, joten katsotaan mitä kivaa jännää sieltä löytyy 🙂 En omista vielä yhtäkään Noshin vaatetta, vaikka usein niitä olenkin ihastellut!

lumoukko-1.jpg

lumoukko-7.jpg

lumoukko-10.jpg

lumoukko-4.jpg

lumoukko-11.jpg

lumoukko-8.jpg

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *