Kevättä kotiin

ikea.jpg

Lähdin eilen äitini kanssa extempore Ikeaan ja sanontahan pitää paikkansa, ettei sieltä pysty lähtemään tyhjin käsin. Tarkoitushan oli todellakin lähteä äitini kaveriksi hakemaan hänelle muutamat taulunkehykset, mutta päädyinkin shoppailemaan itsekin.

Heti alakerran sisäänkäynnin vieressä oli upeat keväisen värikkäät esillepanot. Keltaista, minttua ja persikkaa. Hullaannun helposti tällaisiin sesonkijuttuihin, eikä asiaa auttanut kun äitini totesi miten kivasti nuo istuintyynyt sopisi meille.

Istuintyynyjen lisäksi samaan sarjaan löytyi jalallisia kakkuvateja lasikuvulla, servettejä ja vaikka mitä ihanaa. Jalallista kakkuvatia olin kylläkin metsästänyt jo pitkään, jotain söpön väristä ja nyt kävi kyllä melkoinen tuuri. Jäin himoitsemaan vielä niitä mintun ja persikan värisiä kakkuvateja… Ehkäpä käyn vielä sellaiset hamstraamassa kaappeihin. 🙂

Mitäs tykkäätte Ikean kevätuutuuksista?

ikea-13.jpg

ikea-7.jpg

ikea-14.jpg

ikea-6.jpg

ikea-12.jpg

ikea-11.jpg

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *