Kevättä makuuhuoneessa

makuuhuone-2.jpg

Uhkailinkin jo pellavalakanapostauksessa, että meinaan hankkia meille pellavalakanat mintun värisinä ja niin vaan se päivä koitti, kun H&M:ltä tipahti postiluukusta taas tuntuva alennuskuponki. Lakanoiden todellista sävyä oli todella vaikea saada taltioitua kuvaan, mutta uskokaa kun sanon, että nämä on vielä kauniimmat livenä. Nyt yritin kuviin hieman korjailla väriä todellisemman mukaiseksi, mutta ei tämä nyt oikein kerro koko totuutta.

Sain muutaman kyselyn, että mitkä nyt sitten ovat omasta mielestäni parhaat pellavalakanat, Annon, Finlaysonin vai H&M Homen ja kallistun kyllä H&M lakanoiden puoleen niiden materiaalin, suuaukon nappien ja hinnan vuoksi. Nyt viimeistään omistaessani kahdet H&M Homen pellavalakanat, voin sanoa niiden olevan ehdottomat lempparini. Ainakin parivuodepeittoon, koska niissä tuo iso peitto pysyy parhaiten sisällä.

makuuhuone-9.jpg

makuuhuone-7.jpg

makuuhuone-6.jpg

makuuhuone-4.jpg

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *