Marenkikokeilua

7vuotiskakku-5.jpg

Pääsin taas leipomaan viikonloppuna kakun, kun tuttavani tytär täytti 7 vuotta. Sain jälleen vapaat kädet kakun toteutukseen ja olin jo pitkään haaveillut päästä kokeilemaan marengin tekemistä itse. Ajatuksena oli tehdä monivärisiä marmorikuvioituja marenkeja, mutta ei niistä nyt ihan sellaisia tullut. Söpöjä ne kuitenkin on ja niitä tulikin kaksi pellillistä. Marengin tekeminen oli kyllä sen verran hauskaa puuhaa, että taidanpa ottaa tästä haasteen itselleni ja tavoitteena on onnistua vielä tekemään niistä monivärisiä marenkeja. 🙂 Netti on täynnä erilaisia ohjeita niiden tekoon, täytyykin ensi kerralla kokeilla erilaista ohjetta.

Nämä marengit on myös siitä kivoja, että ne näyttävät todella söpöiltä esimerkiksi lasipurkissa tai sellofaanissa ja niitä voisi viedä vaikka päiväkodin tädeille tai muuten vaan kylässä käydessä lahjaksi.

7vuotiskakku-11.jpg

7vuotiskakku-9.jpg

7vuotiskakku-6.jpg

7vuotiskakku-2.jpg

7vuotiskakku-11.jpg

7vuotiskakku.jpg

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Marenkikokeilua” kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *