Vain yksi toive

round_web_1900.jpg

Pieni tavaraähky iski itselleni kesän lopulla kun kaksi ystävääni pakkasi omat kimpsut ja kampsut ja muutti kämppiksikseni. Sen jälkeen on ollut haastavaa pitää nurkat siistinä, kun tavaraa oli yhtäkkiä kolmen asunnon verran. Vain muutaman välttämättömän hankinnan olen tehnyt syksyn aikana, mutta aika hiljaista on sisustusrintamalla ollut.

Olen yrittänyt miettiä mitä ihmettä sitä toivoisi joululahjaksi ja oikeastaan pakottavaa tarvetta ei ole millekään. Enkä ole edes juhlimassa tänä vuonna joulua, joten en myöskään odota joululahjoja. Mietin myös tarvitseeko minunkaan hankkia joululahjoja?

Tottakai sitä unelmoi kaikesta, niin Nikarin XL December nojatuolista nahkaverhoilulla (click) kuin Hakolan Woody ruokapöydästä (click) ja kaikesta siltä väliltä. Sitten muistin kuitenkin yhden ihan realistisen joululahjatoiveen, nimittäin Hakolan Round sohvapöytä (click). Muistatte varmaan, kun mietin meille uutta sohvapöytää reilu vuosi sitten, kun päätin luopua isommasta Hayn Tray tarjotinpöydästä. Haaveilin jo tuolloin pyöreästä sohvapöydästä, mutta en osannut päättää täällä luettelemistani malleista mieluisinta. Sittemmin meillä menikin sohva vaihtoon ja Hakolan Cosy sohvan kaveriksi hankittu rahi poisti silloisen sohvapöydän tarpeen. Koin olohuoneen tulevan liian ahtaaksi, jos siihen olisi vielä hankittu sohvapöytä.

Viime kesänä lusikoiden mennessä jakoon, tuli sohvapöydän hankkiminen taas ajankohtaiseksi. Jouduin kuitenkin tuolloin satsaamaan uuteen sohvaan, joten sohvapöydän hankkiminen on viivästynyt. Ja onhan minulla edelleen pienempi Hayn Tray tarjotinpöytä ja sillä ollaan pärjätty.

Hakolan Round sohvapöytä iski kuitenkin heti ensisilmäyksellä minuun ja ei kysymystäkään siitä, että olisiko joku toinen pöytä kuitenkin parempi. Tuo täyttää kaikki haaveeni ja nähtyäni sen jo useasti livenä niin Annaleena Hämäläisen kotona, Habitare messuilla ja milloin missäkin, on ajatukseni siitä vain vahvistunut. Se on siro, kaunis ja käytännöllinen ja mikä parasta, suomalaista käsityötä.

Vain yksi toive, mikä on sinun joululahjatoiveesi?

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *