Kauniin hymyn takana (ja ARVONTA!!!)

hampaat_ennen_ja_jalkeen.jpg

Yhteistyössä Ebeling Hammaslääkärit

Tämä tyttö on nyt viikon verran ollut yhtä hymyä. 🙂 No okei, nuo yläpuolella näkyvät ennen ja jälkeen kuvat ovat kyllä kaukana hymystä, mutta kovin on hymyilyttänyt! Mitäs muuten sanotte tuosta kuvaparista? Eikä ole tarvinnut hymyillä suu supussa vaan kunnon jenkkihymy on loistanut kauas saakka! Miksi en korjannut hammastani jo aikaisemmin? No parempi myöhään kun ei milloinkaan.

Hampaistani otettiin heti ensimmäisellä kerralla mallit, joiden avulla hammasteknikko suunnitteli uuden hampaan niin, että se olisi mahdollisimman samanlainen toisen etuhampaan kanssa. Ennen hampaan lopullista korjausta, kävin Sakarin luona paikkaamassa kaksi reikää, jotka havaittiin röntgenkuvissa. Toinen reikä oli ollut viheliäinen ja päässyt haljenneen paikan alle muhimaan. Sen jälkeen kävin suuhygienistillä poistattamassa ensin hammaskiven, jonka jälkeen tehtiin laservalkaisu. Yläpuolella näkyvissä kuvissa näkyy myös hyvin tuon laservalkaisun tulos, WAU!

En ole ikinä ennen valkaissut hampaitani, en edes kotikonstein. Suuhygienisti varoitteli mahdollisesta vihlonnasta sekä toimenpiteen aikana että sen jälkeen, mutta itselläni ei tullut kumpaakaan, vaan laservalkaisu oli oikein kivuton ja miellyttävä kokemus. Hampaiden sävy muuttui kyllä omasta mielestäni todella paljon ja eron huomasi heti. Lopullisen eron kuitenkin huomasi vasta noin kahden viikon jälkeen toimenpiteestä.

Viikon päästä laservalkaisusta olimme sopineet ajan Sakarille, jolloin katsoimme ensin oikean sävyn hampaalle ja sitten ei muuta kun hommiin. Olin niin malttamaton lopputuloksesta, että tuntui melkein ikuisuudelta maata tuolilla. Ensin vanha hammas porattiin pois ja oli kyllä naurussa pitelemistä kun sain kielellä tuntea tuon kolon. Tuntui kun olisin aikakoneella palannut sinne 10 vuoden taakse, jolloin tuo hammas katkesi ja kaikki muistot siitä illasta palasi elävästi mieleeni. Ystäväni onnistui siitä myös nappaamaan kuvan hah. Sitten alkoi tarkka työskentely uuden hampaan kanssa. Jännitin minkälainen siitä tulee ja huomaanko edes eroa aikaisempaan. Hampaasta tehtiin aivan aavistuksen verran valkoisempi, sillä ilmoitin Sakarille heti, että haluan vaalentaa hampaitani vielä hieman lisää jossain vaiheessa (nälkä kasvaa syödessään).

Ja voi juku kun pääsin peilin eteen. Valehtelisin jos väittäisin ettei siinä silmät ainakin kostunut ja itkultakaan ei olisi varmasti vältytty, jollei hyvä ystäväni olisi ollut paikalla ja heittänyt heti huonoa huumoriansa, joka pelasti noilta onnen kyyneleiltä

ebeling.jpg

ebeling-2.jpg

ebeling-3.jpg

Ebeling Hammaslääkärit sijaitsee Helsingin Ruoholahdessa ja sinne on kyllä ihan erinomaiset kulkuyhteydet. Aivan kivenheiton päähän pääsee niin bussilla, metrolla kuin autollakin. Auton voi helposti ajaa Kauppakeskus Ruoholahden parkkihalliin ja hissillä pääsee suoraan Porkkalankadulle, josta jo melkein näkyykin tien toisella puolella heidän vastaanotto. Kauppakeskus Ruoholahden parkkihallissa kun saa vielä K-Plussa-kortilla ensimmäisen tunnin parkkeerata ilmaiseksi, niin siinähän ehtii jo asioimaan hammaslääkärissä.

Tässä vielä kuvasatoa viimeiseltä käynniltäni, jonka jälkeen luvassa on ihan mahtava arvonta teille lukijoille! 🙂

ebeling-8.jpg

ebeling-12.jpg

ebeling-17.jpg

ebeling-35.jpg

ebeling-41.jpg

ebeling-46.jpg

ebeling-50.jpg

ebeling-48.jpg

ebeling-54.jpg

ebeling-58.jpg

ebeling-64.jpg

ebeling-65.jpg

ebeling-67.jpg

Viimeisenä onnellinen ilmeeni ja nyt sitten sen arvonnan pariin! Sain siis mahdollisuuden arpoa lukijoiden kesken kotivalkaisulusikat (arvo 250 euroa)!!! Arvontaan voit osallistua tuttuun tapaa joko yhdellä tai kahdella arvalla. Yhden arvan saat tykkäämällä Ebeling Hammaslääkärit Facebook-sivusta (CLICK!) ja kaksi arpaa saat tykkäämällä Monta syytä rakastaa -blogin Facebook-sivusta (CLICK!). Osallistumisaikaa on jouluaattoon 24.12.2016 klo 18.00 saakka. Osallistuminen vaatii toki myös, että kommentoit tähän postaukseen kuinka monella arvalla olet mukana.

Ja jottei muut jäisi ilman jotain kivaa, niin Ebeling Hammaslääkärit haluavat tarjota blogini lukijoille SEKÄ heidän Facebook-sivujen tykkääjille hampaiden tarkastuksen ja tarvittaessa koko leuan röntgenkuvan -60%!!! Hintaa tälle jää kelakorvauksen jälkeen 49 euroa* (norm. 119,50 euroa). Tarjous on voimassa tammikuun 2017 loppuun saakka.

Ehdot: *49 € omavastuuhinnassa on huomioitu 15,5 € kelakorvaus. Tarkastus on kela-korvattava joka toinen kalenterivuosi tai hammaslääkärin tutkimuksessa toteaman potilaan terveydentilan edellyttämän tarpeen perusteella kerran kalenterivuodessa. Mikäli et ole enää oikeutettu tarkastuksen kelakorvaukseen, omavastuuhinta on 64,5€.

23 kommenttia “Kauniin hymyn takana (ja ARVONTA!!!)

 1. Aaaww samanlainen tynkä hammas sullakin tossa etuhampaassa, kun mulla oli ennenkun se korjattiin. Se tuntu kielen päässä tosi hassulta 😀 Mutta nyt on kaunis hymy, kyllä se fiilis kun sai etuhampaat kuntoon oli aika huikea! 🙂 <br />
  <br />
  Kahdella arvalla muuten mukana 😛

 2. Mukana kahdella arvalla ja todellakin hampaiden valkaisun tarpeessa!<br />
  Ps. Kukaan, paitsi näköjään sä, ei näytä noin hyvältä hammaslääkärin tuloista noustessaan ?

 3. Itsekin samanlaisen vaalennut ja hampaan vaihto -saneerauksen tarpeessa… mahtava muutos! <br />
  <br />
  Arvonnassa kahdella arvalla mukana.

 4. Kahdella arvalla olen mukana! Tämä.on ollut haaveeni jo pitkään. Paras joululahja mitä.toivoa voisi ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *