Sunnuntaikahvit

zinoti-30

Yhteistyössä Zinoti

Leivoin viikonloppuna minikokoisen kerroskakun, josta tuli oikeasti todella söpö. Jouduin heittäytyä luovaksi saadakseni tuon pienemmän kakun tekemällä sen Marimekon Oiva-kulhoon. Tarkistin kulhon pohjasta sen kestävän uunissa. Loistava idea!

Katoin pöydän Mayn:n tuotteilla, saadessani testiin ihanat graafiset servetit, puisen alustan sekä ehkä ihanimman tuoksuisen Morning Mist soijavahasta valmistetun tuoksukynttilän. Mayn on varmaan monelle tuttu suomalainen tuotemerkki, joka valmistaa niitä ihania lankakoreja joita itsekin olen himoinnut.

Puinen alunen on suunniteltu sopivaksi näihin Mayn:n lankakoreihin, mutta sopii myös käytettäväksi alusena sellaisenaan. Kuviointi on aavistuksen erilainen puualusessa ja serveteissä, mutta ne toimii ihan loistavasti keskenään. Näillä kuoseilla löytyy heidän verkkokaupastaan myös käsipyyhettä ja tarjotinta. Tykästyin tuohon kuviointiin kyllä todella paljon.

Näihin kuviin ja tunnelmiin mukavaa alkanutta viikkoa kaikille. 🙂

zinoti-22

zinoti-8

zinoti

zinoti-7

zinoti-11

zinoti-9

zinoti-5

zinoti-23

zinoti-18

zinoti-19

zinoti-2

zinoti-3

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *