Yksinkertaisen kaunis saippuapullo

kph-2

Enpä ole tainnut kylpyhuoneesta päivitellä kuvia sen jälkeen kun sinne teimme remontin. No eihän siinä tietenkään ole ollut mitään nähtävääkään, samanlaisena se on pysynyt nämä lähes kaksi vuotta. Huhh, onko siitä jo kaksi vuotta?

Tein noin kuukausi sitten ihanan löydön H&M Homesta, kun näin tuon ehkä kauneimman saippuapullon ikinä. Se on lasinen ja niin siro ja kaunis. Ostin niitä tietysti heti kaksi kappaletta, toisen kylpyhuoneeseen ja toisen vessaan.

Kuvissa näkyvä ihana vihertävä marmorilaatta on muuten peräisin Tigerista ja se lojui keittiössä pitkään vailla käyttötarkoitusta. Sitten eräänä päivänä päätin siirtää sen kylpyhuoneeseen ja noh, eihän sillä sielläkään mitään varsinaista virkaa ole, mutta se jotenkin sopii nojaamaan tuohon. 🙂

Olen jo kohta kaksi vuotta tuskastellut mm. kylpyhuoneen naulakon ja saippuapullotelineen kanssa. Jotkut kenties muistavatkin, että suunnittelin jo hankkivani Normann Copenhagenin Dropit koukkuja pyyhkeille ja Pocket säilyttimiä saippuapullotelineille. Peräännyin kuitenkin ajatusteni kanssa enkä ole vieläkään tehnyt päätöstä suuntaan tai toiseen. Miten tällaisten päätöksenteko voi olla niin vaikeata?

Jos joku keksii tai tietää kauniita saippuapullotelineitä, niin nyt kaikki vinkit kehiin!

kph-9

kph-3

kph-8

kph-4

kph

kph-6

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *