Kaksin kotona

perjantai

Ihanaa perjantaita ja viikonloppua kaikille! Me ollaan nyt täällä Eliksen kanssa totuteltu jo kolmen yön verran elämään aivan kahdestaan. Ystäväni muutti oman lapsensa kanssa pois ja täytyy kyllä myöntää, että aika jännää on ollut. Heti ensimmäisenä yönä Beni aiheutti ylimääräisiä sydämentykytyksiä ollessamme jo nukkumassa Eliksen kanssa, kun aivan yhtäkkiä hän alkoi haukkumaan. Kävin tarkistamassa ulko-ovet ja laitoin raollaan olevat ikkunat kiinni, mutta ei siinä ihan heti enää tullut uni uudestaan.

Tänään me otamme ihan rennosti kotona, ostin viikonlopuksi karkkipussin ja katsomme jonkun kivan elokuvan yhdessä. Lupasin Elikselle, että rakennamme yläkertaan junaradan, jota ei tarvitse purkaa pois, vaan se saa toistaiseksi jäädä sinne leikkejä varten. Ajattelin myös nauttia lukemattomista sisustuslehdistä ja fiilistellä tätä omaa kotia kun täällä on nyt vain omat kalusteet ja tavarat, ihana tunne.

Itselläni on tänä viikonloppuna ohjelmassa myös tuttuun tapaani kakun leipomista, kun sain taas kunnian taikoa sellaisen kerrosnakukakun yksiin ristiäisiin. Nakukakut ovat ehdottomia lemppareitani, joten sormet syyhyävät jo päästä koristeluhommiin! Täytyy käydä huomenna hakemassa nätit kukat lähikukkakaupasta.

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *