Star Wars kakku 8-vuotiaalle… ja vähän vanhemmalle

starwarskakku-11

Kuka muistaa sen tammikuisen viikonlopun, jolloin käteni olivat koko viikonlopun taikinassa luvattuani tehdä jopa neljä syntymäpäiväkakkua. Siinä kyllä riitti hommia, mutta selviydyin! Frozen ja Late Lammas kakut esittelinkin jo täällä, mutta niiden lisäksi pääsin tekemään kaksi Star Wars kakkua. Tein kaksi lähes identtistä, toisesta jätin vain suklaavaluman lopulta pois. Toiveena 8-vuotiaalle pojalle oli siis Star Wars kakku ja olin jo pitkään himoinnut päästä kokeilla tekemään galaxiaiheista kuorrutusta, joten päätin heti tehdä näistä teemakakuista galaxikakut. Ostin erivärisiä pastavärejä ja elintarvikeglitteriä. Sulatin vielä valkosuklaata, jota roiskin vähän reunoille. Tulostin Star Warsin logon ja leikkasin siitä sabluunan, jonka avulla logo muovautui vielä kakun päälle. Kaikessa yksinkertaisuudessaan näistä tuli yhdet lempikakuistani.

starwarskakku-8

starwarskakku-12

starwarskakku-13

starwarskakku-5

starwarskakku-17

starwarskakku-14

starwarskakku-20

starwarskakku-18

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

8 kommenttia “Star Wars kakku 8-vuotiaalle… ja vähän vanhemmalle

 1. Hieno kakku! Meillä 3-vuotta täyttävä poika haluaisi myös Star Wars kakun synttäreilleen, mutta toive ei taida toteutua kun meillä juhlitaan pojan ja tytön synttärit samaan aikaan ja luulen että 5v täyttävä tyttö ei innostu Star Wars kakusta 😉

 2. Ihan valtavan upea! Tykkään niin paljon noista galaksiväreistä! Pitäisi kokeilla myös jossakin vaiheessa tehdä tuollainen pastaväreillä koristeltu kakku, maidottomana. Hieno! Hyvää viikonloppua!

  1. Joo tykkään niistä myös itse, se on aivan ihana 🙂 Tuohan on vain pastaväreillä värjättyä voikreemiä tai siis margariinikreemiä eli margariinia ja tomusokeria eli maidoton. Youtubesta löytyy hyviä videoita tuon galaksin tekemiseen!

 3. Voi kun olet taitava! :O Upean tuo kakun sivuissa oleva tekstuuri, osaisinpa minäkin tehdä tuollaisia niin päästäisiin perus sokerimassalöllötyksiltä 😀

  1. Itse oon nykyään ihan voikreemin fani, inhoan sokerimassan kanssa pelleilyä. 😀 Ja tuo voikreemi maistuukin paremmin kuin sokerimassat. 😛

 4. Tosi kaunis kakku! Mun lapsuudessa meillä ei ikinä ollut näin hienoja kakkuja, harmillista 😀 <br />
  Mitä tässä on täytteenä?

  1. Toisaalta muistan että omassa lapsuudessa ei tullut kaverisynttäreillä kakkua syötyäkään koskaan vaan paremmin maistui kaikki muut tarjolla olleet herkut. 😀 Itse en ole oikeastaan koskaan tykännyt kakuista, tykkään vain tehdä niitä. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *