IKEA PS 2017 maljakot

ikeapsmaljakot-13

Bongasin Ikean PS 2017 uutuusmaljakot, jotka ovat suunnittelija Iina Vuorivirran käsialaa. Iina Vuorivirta on itselleni tuttu Vino-peilin suunnittelijana, joka löytyy meidänkin olohuoneesta. Maljakot ihastuttivat samantien muotoilullaan ja niitä on sekä tätä harmaata että valkoista. Maljakot myydään 3 kpl settinä ja niiden suunnittelun ideana on että ne toimivat sekä yksinään että yhdistelmänä. Maljakoita voi käyttää myös tarjoiluastioina ja ne voi pinota sisäkkäin tilan säästämiseksi.

Itselläni on näistä nyt kaksi maljakkoa käytössä kukille ja kolmatta, matalinta, käytän tällä hetkellä hedelmien säilyttämisessä. Tuo ns. keskimmäinen on aivan täydellinen muotoilultaan tulppaaneille tai oikeastaan mille tahansa kukille. Ne saavat siinä harottaa kauniisti ilmavasti ja keveästi. Näistä tuli kyllä ihan lempimaljakot ja hintaa tällä setillä on tosiaan vain 24,95 euroa. Kapeasta ja korkeasta maljakosta en nyt saanut kuvia, mutta voit käydä ihastelemassa maljakoita Ikean sivuilla, täältä.

ikeapsmaljakot-2

ikeapsmaljakot

ikeapsmaljakot-10

ikeapsmaljakot-3

ikeapsmaljakot-7

6 kommenttia “IKEA PS 2017 maljakot

  1. Ihana tämä sun blogi! ? Sulla tosiaan on silmää. Ja kiva huomata, että kaunista muotoilua voi tosiaan löytää edulliseen hintaan vaikka Ikeasta. Ihana, kun olet päässyt sisustamaan omaa lapsuuden kotia oman näköiseksi. Hyvältä näyttää. ?

  2. Wau 🙂 Mistä muuten mahtaa olla tuo käsipyyhe ja minkä merkkinen. Tuo mikä roikkuu ensimmäisessä kuvassa? Mintunvihreä taitaa olla? 🙂

    1. Kiitos 🙂 Keittiöpyyhe on itseasiassa Primarkista, eli ei saa Suomesta. :/ Mutta H&M Homella on nyt myös paljon mintunvihreitä sisustustekstiilejä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *