Kiirettä ja selittelyjä

maisema

Hups, täysin vahingossa tuli pidettyä taas reilun viikon mittainen blogihiljaisuus. Viime viikko on ollut täynnä hommia jotka ovat syöneet kaiken vapaa-ajan, mutta en silti ole hetkeksikään unohtanut blogia.

Viime viikon maanantaina alkoi lattiaremontti, joka ”vahingossa” laajeni siihen pisteeseen, että keittiöstä puretaankin tänään pieni seinän pätkä ja jääkaapin paikka vaihdetaan eli samalla uusitaan myös keittiön lattia. Alunperin ei ollut tarkoitus vielä uusia keittiön lattiaa, mutta niin vain suunnitelmat muuttuivat remontin edetessä.

Vaihdoimme myös makuuhuoneiden ovenkarmit uusiin ja itseasiassa uudesta pukeutumishuoneestani ovi poistettiin kokonaan. Eteiskäytävä näyttää nyt huomattavasti tilavammalta ja valoisammalta. Kynnyslistat poistettiin myös ja lattia jatkuu yhteneväisesti kaikissa tiloissa, ihanaa!

Koska myös tuttuun tapaani jätin koulutehtävien teon viime tippaan, tuli viime viikko stressattua niiden parissa. Ne sattuivat vielä olemaan tähän astisista koulutehtävistä kaikista haastavimmat ja aikaa vievimmät, joten ihan fiksu veto ei kyllä ollut jättää niitä noin viimeiseen hetkeen.

Torstaina kävin kävelyllä Benin kanssa, pakkasin mukaan kuumaa kaakaota termariin, nappasin viltin mukaan ja menimme upeille kallioille ihastelemaan auringonlaskua. Sieltä myös nämä postauksen kuvat. <3

Viime viikon perjantaina aamuyöstä minusta tuli myös toistamiseen kummitäti, kun hyvä ystäväni synnytti ihanan tummatukkaisen poikavauvan. Pääsiäisyllätys päätti humpsahtaa kaksi viikkoa etuajassa maailmaan ja en olisi koskaan voinut uskoa sanovani tätä, mutta minuun iski aivan kamala vauvakuume saatuani tuon pienen nyytin sunnuntaina syliin. Olisin voinut maata maailman tappiin asti tuo pienokainen mahan päälläni tuhisemassa ja imemässä nyrkkiään. Äääääää. Katsotaan jos tällä viikolla saisimme otettua siitä ihanat newbornkuvat.

Tässä siis hieman kuulumisia ja selittelyjä, huomenna jatketaan remppajuttujen parissa! Ihanaa ja aurinkoista viikkoa kaikille. 🙂

maisema-2

P.S. Kiinnostaisiko teitä joskus nähdä täällä blogin puolella kuvaamiani asuntoja myyntiä varten? Vuoden vaihteessahan työnkuvani hieman laajeni nykyisessä työpaikassani, josta Snapchatissa seuraavat tietävätkin ja olen päässyt kuvaamaan aivan huikean hienoja kohteita, joista varmasti saisi inspiraatiota omiin remontteihin ja sisustukseen.

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

4 kommenttia “Kiirettä ja selittelyjä

  1. Wautsi mikä kuva luonnosta.!! 🙂 &hearts;<br />
    Onnea,kun saat olla uuden pienokaisen onnellinen täti.<br />
    Kyllä kiinnostaisi nähdä kuvia kuvaamistasi asunnoista. 🙂

  2. Ompas sulla ollut hulinaa! Ymmärtäähän tuon pienen blogihiljaisuudenkin, ja aina välillä sellainen tekee hyvää! Ihania kuvia tosiaan 🙂

  3. Välillä on ihan hyvä pitää vähän taukoa bloggaamisesta, kun on muita kiireitä :)<br />
    Kiinnostaa kuvaamasi asunnot sekä myös oma remppauksessa oleva kotinne.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *