Pikkuvessan päivitystä

vessaremppa-3

Pikkuvessa taitaa olla kodissamme ainoa oikea häpeäpilkku ja olen inhonnut sitä ensimmäisestä päivästä saakka. En ole halunnut näyttää siitä aikaisemmin blogissa yhtäkään kuvaa edes. Beiget kaakelit ja boordilista, epäkäytännölliset ja kulahtaneet kalusteet. Okei, voisi se tosiaan olla huonommassakin kunnossa, mutta kun meidän muu asunto on oikeastaan aika nätti ja kiva, niin tämä vessa suorastaan inhottaa. Olen onnistunut pilaamaan pesualtaankin, koska en vain ole välittänyt enää.

Pikkuvessan remontti on jostain syystä vain lykkääntynyt ja lykkääntynyt, vaikka sinänsä rahasta ei ole ollut kyse vaan ainoastaan saamattomuudesta. Olen nimittäin päättänyt, että pikkuvessan remontti tehdään mahdollisimman edullisesti, koska se on kuitenkin vain vessa. Muutama viikko sitten Eliksen ollessa kuumeessa, tylsistyin totaalisesti ja se johti siihen, että kaivoin varastosta vasaran ja puukon. Päätin ruveta irroittamaan tuota boordilistaa, jotta homma edes joskus etenisi. Ajattelin jopa säästää remonttikuluissa niin paljon, että teen mahdollisimman paljon itse. Koska olen kuitenkin haaveillut seinä-WC:stä jo iät ja ajat, sen kehikon rakentamiseen ja WC-istuimen asentamiseen tarvitsen ammattilaista, samoin pesualtaan viemäröintien asentamiseen tarvitsen ammattilaista, muutoin ajattelin selvitä urakasta itse. Mutta katsotaan kuinka käy. 🙂

Kuka arvaa mitä aion vessan seinille tehdä?

vessaremppa

vessaremppa-2

8 kommenttia “Pikkuvessan päivitystä

 1. Apua, mun mielestä toi värimaailma näyttää kivalta 😀 Mutta juu, päivitys tekee aina ihmeitä kokonaisuuteen. Tsemppiä remppaan!

  1. Haha, niin ne mielipiteet eroaa 😀 Itse en ole beigen ystävä yhtään, puhumattakaan tuosta rumasta boordista… 😛

 2. Tsemppiä projektiin! Se aloittaminen tuntuu olevan aina se vaikein kohta, mutta innostus vie yleensä aina voiton kun vauhtiin pääsee 🙂 Jään odottelemaan kuvia lopputuloksesta! 😉

 3. Minusta värimaailma ja boordi oli ihan kivat 😀 mutta tottakai pitää oman maun mukaan tehdä. Tsemppiä remontointiin!

 4. Hei vitsi tiedätkö meillä oli entisessä asunnossa ihan yhtä &quot;ihana&quot; pikku wc, mutta sininen ?maalasin kaakelimaalilla ja vaihdoin kalusteet niin tuli tosi paljon parempi ja tilavampi kun isot kaapit vaihtui sirompiin. <br />
  Kiva blogi, päädyin nahkavetimien ansiosta tänne ?hyvä ohje, olin ajatellutkin tehdä vyöstä

  1. Kiitos kommentistasi, kiva että löysit tänne. 🙂 Mä oon aivan rakastunut noihin nahkavetimiin ja vaihdoin sellaset meidän keittiöönkin ja pukeutumishuoneeseen vaihdoin tavalliseen kaappiin sellaset leveät, niistäkin tulossa vielä blogiin kuvia. <br />
   <br />
   Itsekin mietin ensin kaakelimaalia, mutta koska tossa on toi boordi, niin se oli vain pakko repiä ensin irti ja tasottaa koska inhoan sitä eikä sitä pelasta edes maalaus. Kalusteet menee meilläkin kyllä ehdottomasti vaihtoon ja nykyisen wc-istuimen tilalle tulee seinä-wc, koska inhoan pestä tuolta vessanpöntön väleistä niin seinä-wc:n puhdistaminen on niin paljon helpompaa.

  2. Olisko vinkkiä mistä löytyis hyviä vöitä tohon tarkoitukseen? nopeasti katsoin h&amp;m valikoiman sellossa , mutta ei ollut juuri sopivaa. Vaalea beige olisi etsinnässä. Laita ihmeessä kuvia, mua kiinnostaa ehdottomasti ☺<br />
   Ootko miettinyt mikrosementtiä? Eikö se peittäis uratkin? Me muutettiin just viikko sitten ja uudessa asunnossa on bonuksena seinä-wc ? suosittelen kyllä !

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *