Banaanitikkarit

cheerios_buzzador-2

Pääsimme mukaan Buzzaamaan Cheerios kauramuroja ja perinteisen syömisen sijaan halusin keksiä muroista jotain erilaista. Ihanan Pinterestin avulla keksin yhdessä Eliksen kanssa askarrella banaanitikkareita, joita sitten koristelemme mm. näillä Cheerios kauramuroilla. Täytyy muuten sanoa, että nämä kauramurot maistuvat Elikselle ja menevät ihan karkin korvikkeenakin, sillä yhtenä päivänä hän pyysi jälkkäriksi kulhoon näitä ja napsi niitä piirrettyjen lomassa.

Mutta tässä siis ohjeet näihin maistuviin banaanitikkareihin! Ensin etsin kaupasta mahdollisimman isot banaanit, jotka sitten kotona paloittelin kolmeen osaan. Meillä sattui olemaan tallessa cake popsien teosta muovisia tikkuja, joiden päihin banaanit varovasti asetin. Banaanitikut laitoin n. tunniksi pakastimeen, jonka jälkeen koristelubileet saivat alkaa! Dippasin banaanit kauttaaltaan vaniljajogurttiin, jonka päälle oli helppo koristella muroilla ja strösselillä. Päälle vielä nokare kuohukermaa ja valmista!

Näistä tuli superherkullisia ja maistui varmaan paremmin aikuisille kun lapsille. Lapset sen sijaan nauttivat sotkemisesta, koristelusta ja strösselin syömisestä. 😉

cheerios_buzzador-3

cheerios_buzzador-6

cheerios_buzzador-7

cheerios_buzzador-10

cheerios_buzzador-12

cheerios_buzzador-9

cheerios_buzzador-11

4 kommenttia “Banaanitikkarit

  1. Hauska idea ja tosi kauniit kuvat! Näyttävät syötävän söpöiltä! Näitähän voisi testata vaikka pääsiäisenä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *