Jamaican Jerk tacoilta

santamaria-3

Yhteistyössä Buzzador

Pääsin jälleen buzzaamaan ja tällä kertaa testaamaan Santa Marian uusia Street foodin inspiroimia makuja, nimittäin Jamaican Jerk tacoja. Santa Marian Jamaican Jerk Tacot perustuvat perinteiseen Jamaican Jerk mausteseokseen, jolla kanat maustetaan. Nämä maustetut kanat tarjoillaan Santa Marian Coconut & Pepper tortilloilla Mango saucen kera.

Kutsuin Eliksen kummitädin tacoillalliselle ja yhdessä valmistimme ruoan ja maistelimme näitä uusia makuja. Maut olivat omille makunystyröille melkoisen erikoisia, mutta niin vain ne upposi kitusiin enkä voi sanoa ettenkö joskus ostaisi niitä uudemman kerran.

Jamaican Jerk mausteseos sisältää maustepippuria, juustokuminaa ja hehkuvaa chiliä. Santa Marialta tuli myös kaksi muuta Street Food uutuutta, Pulled Salmon Wraps ja Smoky Pepper Burgers. Aion ehdottomasti testata myös näitä kahta uutuutta.

santamaria

santamaria-12

santamaria-8

santamaria-9

santamaria-13

santamaria-5

2 kommenttia “Jamaican Jerk tacoilta

    1. Suosittelen kyllä! Toi mangokastike oli ihanaa, noi tacoletut ehkä korvaisin perinteisellä, itelleni toi kookos oli vähän liian erikoinen… 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *