Eliksen 4v synttärit

synttarit-25

Meillä vierähti viikonloppu Eliksen 4-vuotis syntymäpäiviä juhliessa. Mitään teemaa ei varsinaisesti ollut, inhoan kattaa pöydän jollain teemalla, mutta tietysti värisävyä yritin vähän katsoa että toimisi kakun kanssa. Kakkuna meillä oli Turtles-kakku, Eliksen lempivärit on vihreä ja punainen, joten kakun koristeeksi laitoin punaisella naamiolla varustetun Raphaelin.

Olin taas järjestänyt itselleni kyllä oikein sellaisen sopan, sillä lupauduin tekemään myös tutulleni ja hänen tyttärelleen 3-vuotis kakun samalle päivälle. Hommaa siis riitti torstaista saakka ja jalat kipeinä väänsin tarjoiltavia vielä lauantaina niin, että en ehtinyt itse laittautumaan ennen synttäreiden alkua lainkaan.

Synttärit menivät kuitenkin kaikenkaikkiaan mainiosti, vieraat saatiin kylläisiksi ja Elis sai toivomiaan synttärilahjoja. Tämä kevät tuntuu olleen poikkeuksellisen kiireinen kaikkien työ-, koulu- ja remonttikiireiden vuoksi ja siihen päälle vielä monen monet synttärit, niihin leipominen ja hohhoijaa. Blogi siis on joutunut väistämättäkin hieman koetukselle, mutta takataskussa on jo paljon juttuja teille. Pääsen vihdoin esittelemään teille meidän uuden lattian, pienen muutoksen keittiössä ja ehkä pian myös vessan remonttikuulumisia. Malttakaa siis!

synttarit-13

synttarit-3

synttarit-2

synttarit-16

synttarit-8

synttarit-18

synttarit-10

synttarit-26

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

5 kommenttia “Eliksen 4v synttärit

  1. Hieno kakku! Ja tosi kivannäköiset synttärit!<br />
    Mä oon kans just semmonen, etten ehdi itse laittautua, kun häärään vielä viime minuuteillakin keittiössä 🙂 Ja sit pahimmillaan ihan hikisenä otan vieraat vastaan, kun oon juossut hulluna siivoamassa just ennen juhlia 😀 Koskakohan tässä asiassa viisastuis 😀

    1. Joo siis voi luoja, ei tässä varmaan viisastu koskaan! Juoksentelin viime hetkillä alusvaatteisillani, samaan aikaan imuroiden ja keittiön sotkuja siivoillen ja uuni oli päällä koska oli tarkoitus tehdä vielä ruokaa meille ennen vieraiden saapumista, mutta siellä ne ranskalaiset vasta valmistu ja lopulta vieraat taisi niitä napsia suihinsa 😀 hahah, naurattaa ajatuskin näin jälkikäteen.

  2. Siis vitsi mikä kakku!! Ihan huikea! Kaikki tarjottavat näyttää muutenkin niin herkullisilta, ja juhlat ihanilta. Varmasti palkitsee, vaikka joutuukin näkemään paljon vaivaa. 🙂

  3. Ihan valtavan kauniit juhlat ja ihan mahtavan näköinen kakku. Tiedän niin tuon tunteen, kun kaikki menee viime hetkille. Onneksi juhlat oli onnistuneet. Onnea!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *