Kaunein koskaan näkemäni päivyri

paivyri-10

Huhh, nyt on kyllä sellaista kultaa käsissä, nimittäin ruusukultaa. Bongasin ihan sattumalta mainoksen tästä ruusukullatusta päivyristä ja muutaman näppäilyn päästä se oli tilattu ja jäin jännityneenä odottamaan sen saapumista postista. En edes muista milloin viimeksi olisin käyttänyt perinteistä päivyriä, käytän puhelimeni kalenteria ja se on kyllä toiminut ihan mainiosti tällaisella unohtelijalla kun siihen saa muistutuksia.

Tämä päivyri on kuitenkin niin kertakaikkisen kaunis ilmestys, että on suorastaan vääryys olla käyttämättä tätä. Kalenteri alkaa kesäkuun lopusta ja kestää aina ensi vuoden elokuuhun saakka. Hintaa tällä oli postimaksuineen vain 30 euroa. Kalenteri tuli kauniisti paketoituna ihanan ruusukultaisen kortin kera, joka päätyi samantien yöpöydälleni muistuttamaan sanomallaan “Being happy never goes out of style”.

Päivyri on täynnä voimalauseita ja muutama “tehtäväkin” siellä on tulevan vuoden varrelle, joita odotan malttamattona pääseväni täyttämään. Joutunee tämän päivyrin myötä ehkä laukkuostoksille, jotta tämä A5 kokoinen kaunotar mahtuu kulkemaan mukana. <3

Käytättekö te perinteisiä päivyreitä ja millaisia löytöjä teillä on?

paivyri

paivyri-2

paivyri-4

paivyri-6

paivyri-7

paivyri-8

paivyri-12

paivyri-9

paivyri-11

Mainos alkaa

Sähkön hinta on nyt ennätys korkealla. Säästä sähkössä ja ota tästä Kotimaan Energian kiinteähintainen ja turvallinen sähkö 24 kuukaudeksi alkaen 9,97 snt / KwhMainos päättyy

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

12 kommenttia “Kaunein koskaan näkemäni päivyri

 1. Niin söpö päivyri! Olisipa ihanaa osata käyttää tuollaista. Minulla on päivyri puhelimessa ja se päivittyy tablettiin. Olisin hukassa jos ei olisi muistiin merkittyjä päiviä. Huono puoli oli että päivyri kellojen kääntämisen yhteydessä tabletti käänsi menot tuntia aikaisemmaksi ja tosiaan nevolassa istuttiin tuntia liian aikaisemmin .. parasta on että siihen voi soittaa, että se löytyy. Nyt minulla on 3 kotona ajelehtivaa muistikirjaa ja ne löytyy kun niitä sattuu innostaa tulla esiin. Olisi ihana saada tuon näköinen näkymä puhelimen kalenteriin.

  1. Vähän pelottaa itseäkin etten osaa käyttää tätä, koska oon niin tottunut käyttämään puhelimen kalenteria, mutta tässä on nyt melkein kuukausi aikaa totutella ennen kun toi kalenteri alkaa. ;D Olis kyllä mahtavaa jos puhelimen kalenteriin saisi erilaisia näkymiä!

 2. Aivan superihana päivyri &hearts; Upea tuo kalligrafinen tyylisuunta tuossa kalenterissa, on aivan mun suuria suosikkeja 🙂

 3. Ihana päivyri! Itselläni on käytössä Ajaston-kalenteri, jossa on pinkit nahkaiset kannet (ostan aina uuden kalenteri osan kansiin).

  1. Se on kyllä kätevää, itselläkin on sellainen ollut joskus mutta puhelimen kalenteri syrjäytti senkin, kunnes näin tämän. &hearts;

 4. Oi että tää on kaunis! Itse tykkään vieläkin käyttää ihan fyysistä kalenteria varsinkin opiskelujen takia, muuten olisin ihan pihalla kaikesta. Tosin itselläni on aina vuosikalenteri käytössä, en koskaan oppinut käyttämään näitä lukuvuosikalentereita :)<br />
  <br />
  hanna<br />
  <a rel="external nofollow" href="http://www.hannamariav.com&quot; target="_blank">www.hannamariav.com</a>

 5. Tämä on aivan ihana❤ Mistä tämän ihanuuden voisi tilata. Kalenterin ulkoasu ja aukeama olisi sitä mitä tarvitsen tulevaan vuoteen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *