Ihana kesäpäivä

uima-allas

Viikonloppuna saatiin ensimmäiset tuntumat ihaniin kesäpäiviin, kun lämpötila hipoi meidän takapihalla jo sellaisia lukemia, että ajoimme heti aamupäivästä Eliksen kanssa ostamaan uutta uima-allasta. Annoin Elikselle vapaat kädet valita uima-altaan, koska Toys R Usissa oli kaikki altaat -25 % ja satuin olemaan erinomaisen hyvällä tuulella. 🙂

Uima-allas oli lopulta niin kova hitti, että siellä peuhasi naapurinkin lapset ja myöhemmin kutsuin ystäväni lapsensa kanssa kylään ja grillailemaan pizzaa. Jep, pizzaa… Ostimme muutama kesä sitten grilliimme Weberin pizzakiven ja se on ollut kyllä ihan huippu! Lempipizzani on tylsä kinkku-ananas, mutta grillissä valmistettu tuoreella ananaksella täytetty pizza on kaukana tylsästä! Tällä kertaa ei siis tyydytty yhtään vähempään, niin pizzan kuin uima-altaankin suhteen.

Tuosta uima-altaasta vielä, siis se on jokaisen vanhemman pelastus! Joku neropatti on kyllä ajatellut ihan kaikkea, se ei jätä ketään kylmäksi. Siitä löytyy integroituna liukumäki, vesiputous, vesisuihku suoraan palmusta ja pallon heittokori, eli siis tuo krokotiilin suu ja mukana tuli vielä 6 palloakin. Hintaa uima-altaalle jäi alle 45 euroa alennuksella ja äitikin mahtui sinne pötköttämään kun oikein hiki iski.

uima-allas-10

uima-allas-15

uima-allas-13

uima-allas-11

uima-allas-14

10 kommenttia “Ihana kesäpäivä

 1. Oi että lapset on varmasti nauttineet altaasta paljon! Grillipizza on kyllä sellanen mikä pitää kokea, kuulostaa niin houkuttelevalta! :D<br />
  <br />
  hanna<br />
  <a rel="external nofollow" href="http://www.hannamariav.com&quot; target="_blank">www.hannamariav.com</a>

  1. Joo täällä haluttaisiin mennä uimaan vaikka sadesäällä ja joka aamu alkaa sillä, että vingutaan uimaan. 😀 Suosittelen kyllä ehdottomasti tuota grillipizzaa! Itseasiassa juuri äsken näin videon missä oli neljä vinkkiä grillipizzalle ja yksi oli laittaa suoraan grillin ritilän päälle leivinpaperin päällä tai tehdä pannupizza sellaiseen folioastiaan, jos ei siis tuota pizzakiveä raaski ostaa 🙂

 2. Aivan mahtava allas! Tuommoinen menee kyllä meillekin harkintaan 😀 <br />
  Meiltä löytyy myös Weberin grilli, ja pizzakivi. Ovat olleet kovassa käytössä 🙂 Oma tsuosikkini täytteiksi on ilmakuivattukinkku ja kirsikkatomaatti.

  1. Oi vitsi ilmakuivattu kinkku ja kirsikkatomaatti kuulostaa ihanalta! Pitäisi joskus uskaltaa vähän laajentaa omaakin makuelämystä. 😀 En löytänyt tuota kyseistä allasta ollenkaan toys r usin sivuilta, mutta ainakin niitä oli myymälässä, suosittelen! 🙂

  1. Joo kyllä siellä vietettiin niin monta tuntia viikonloppuna että alkuillasta oltiin jo poikkeuksellisesti ihan sippinä ja uni tuli samantien. 😀 Mission complished!

 3. Ihana kesä &hearts; niin kesäfiilis näissä kuvissa kuin olla ja voi. Tuntuu niin hassulle että nyt jo polskitaan ja nautitaan auringosta kun sitä sai niin kauan odottaa. Oi että nyt pitää itsekkin lähteä nautiskelemaan lenkkipolulle.

  1. Siis se on just näin! Itse vieläkin vähän arkailen pukiessa päälle että mitä sitä uskaltaa laittaa päälle itselle ja lapselle, koska ensin odoteltiin tosi pitkään ja yhtäkkiä se iski vasten kasvoja tää lämpö. 😀 Ehkä sitä tottuu sitten viimeistään kun syksy kolkuttelee jo ovella… ;D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *