MayBeautyn kasvogeeli testauksessa

maybeauty_facegel-12

Yhteistyössä MayBeauty

Pääsin testaamaan MayBeautyn The Incredible Face Gel -kasvogeeliä ja nykyään olen todella skeptinen kaikista tuoteuutuuksista, ihmettelen usein että mitä uutta annettavaa näillä enää on ja monen pettymyksen kautta olen tullu valikoivammaksi. Skeptisyydestä huolimatta lähdin testaamaan näitä innosta piukeana ja toivoin ihmettä. Ja ihmehän tapahtui, sillä hierottuani tuotteen pois kasvoilta, kasvot tuntuivat pehmeältä kuin vauvan pylly. Tuotteen tehokkuudesta kertoo mielestäni se, että kasvot punottivat jonkin verran käytön jälkeen, mutta iho oli selvästi kirkastunut ja kuollut ihosolukko poissa.

Tuote lupaa puhdistaa myös ihohuokoset, poistaa talia ja ylimääräistä rasvaa iholta. En osaa sanoa puhdistuiko ihohuokoset, viime päivinä naamani on ollut taas aivan räjähtänyt. Osittain kyllä siksi, että mainosten uhrina tilasin sellaisen pinsettejä muistuttavan työkalun, jolla saa puristeltua mustapäitä ja finnejä helposti. Olen jäänyt aivan koukkuun siihen ja usein iltaisin löydänkin itseni peilin äärestä oikein etsimässä puristeltavia mustapäitä.

Mutta takaisin tähän ihmetuotteeseen. Kasvogeeliä hierotaan pyörivin liikkein puhdistetulle iholle ja näin kuollut ihosolukko alkaa pikkuhiljaa irtoamaan. Itse tykkään ensin levittää tuotteen kauttaaltaan iholle ja aloittaa pyörittelyn vasta sitten. Ensinnäkin tuote oli ihana kun sen sai hieroa naamalta ja tuntea, kuinka tuo kuollut ihosolukko rullautui. Ahhh, kaikki jotka rakastavat puristella finnejä ja saunassa hieroa kuivaa ihoa, te tiedättä mistä puhun! Niin nautinnollista ja tyydyttävää. Tämän jälkeen kasvot vain huuhdellaan lämpimällä vedellä ja lisätään mieleinen kosteutus. Lopputuloksena silkkisen pehmeä vauvanpylly iho, joka hehkui kirkkaana (ja punaisena hehh).

Suosittelen todellakin testaamaan ja siksi saankin nyt tarjota lukijoilleni -30% alennuksen MayBeautyn tuotteisiin heidän verkkokaupassaan koodilla ninagel. Verkkokauppaan pääset suoraan tästä.

maybeauty_facegel-12

maybeauty_facegel-8

facegel-8

facegel-9

facegel-18

maybeauty_facegel-6

maybeauty_facegel

8 kommenttia “MayBeautyn kasvogeeli testauksessa

  1. Oon nyt jo useammastakin paikasta lukenut positiivisia kokemuksia tästä tuotteesta, joten olisi kyllä kiva päästä testaamaan 🙂 Oma ihoni on epäpuhdas sekaiho, joka tarvitsisi kipeästi kuorintaa.

    1. Mulla on myös sellanen pintakuiva ja epäpuhdas sekaiiho ja saakin olla jatkuvasti kuorimassa naamaa. Oon muutenkin sellanen naamioiden ja kuorinta-aineilla läträäjä, on aina ihana iltaisin hemmotella itseään jollain ihanalla kasvohoidolla. Nämä on kyllä ollut itselleni tosi hyviä ja haluaisin kokeilla myös sarjan muitakin tuotteita!

  2. Kuulostaa kyllä hyvältä tuotteelta ja monet näitä onkin kehuneet 🙂 Voisi joskus ihan vaan mielenkiinnosta kokeilla miten toimii omalla iholla.

  3. Vaikuttaa mielenkiintoiselta tuotteelta. 🙂 Etenkin nyt kesäaikaan kasvojen iho suorastaan huutaa syväpuhdistusta!

  4. Mä oon lukenut näistä MayBeautyn tuotteista tosi paljon, mutta en vain ole saanut aikaiseksi testata itse. Pitäisi ottaa itseä niskasta kiinni ja ottaa nämä testaukseen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *