Mitä tarttui mukaan Habitare-messuilta?

Noniin, lupsin palata kertomaan mitä kivaa sieltä Habitare-messuilta tarttui mukaan. 🙂 Mitään mullistavia hankintoja en tehnyt, mutta muutaman pienen jutun kyllä ostin.

Kaunis turkoosi (vai minttu?) tarjoilualusta nahkaisella yksityiskohdalla on Think Today nimisen yrityksen tuote, joka muokkaa ja valmistaa sisustus- ja käyttöesineitä pääasiassa rakennusalan hukkamateriaalista kuten keraamisista laatoista, laminaatista ja tapeteista. Tarjoilualusta on keraamista laattaa ja sen voi esimerkiksi pakastaa, jonka jälkeen se toimii coolerina.

Petroolin värinen keraaminen raastin on Porvoon Pajan käsialaa ja siis aivan mieletön keksintö. Yritin etsiä netistä sen käytöstä videota, mutta en valitettavasti löytänyt sitä. Tuote-esittelijä raastoi sillä niin näppärästi kaikkea suklaasta porkkanaan ja pähkinöihin. Tämän keraamisen raastimen idea on siinä, että sillä pystyy raastamaan viimeistä palaa myöten viiltämättä sormia mikä tällaiselle tunarille kun minä itse, on ihan mainio juttu!

Näiden lisäksi mukaan lähti Mujin osastolta muutama pieni juttu, mutta niissä ei juurikaan ole esittelemistä. 🙂

Kävittekö te Habitare-messuilla ja mitä teille tarttui sieltä mukaan?

5 kommenttia “Mitä tarttui mukaan Habitare-messuilta?

  1. Tuo keraaminen raastin vaikuttaa kiinnostavalta. Ja on vielä kauniskin! Minä en ole vuosiin käynyt Habitaressa. Ensi vuonna on kyllä päästävä!

    1. Tuo keraaminen raastin on kyllä ihan mahtava tuote. Itse inhoan raastamista juuri sen takia että aina lopulta rystyset on auki kun pakko raastaa viimeistä palaa myöten. Tämän kanssa ei ole sitä ongelmaa. 🙂 Yritin etsiä jos näitä saisi jostain verkkokaupasta, mutta todella huonosti löytyy mitään kun etsii Googlesta. :/

    1. Joo tuollainen hukkamateriaalin käyttö on kyllä ihan mielettömän upea juttu niin sisustustuotteissa kuin vaatteissa ja muissa tekstiileissä. 🙂

  2. Tarjoiluastia on tosi kaunis ja ekologinen. Ihmeellinen tuo keraaminen raastin. Ei raastimeksi uskoisikaan. Niin nätti. Hyviä ostoksia sinulla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *