Flanellirakkautta

Hei tässä olisi nyt vihdoin ja viimein tuoreita kuvia makuuhuoneestani, lattian remontin jälkeen. Tuo ihana mattokin on päässyt viimein takaisin omalle paikalleen, kesän ajanhan siitä nautittiin olohuoneessa. Televisio on myös vihdoin saatu kiinni seinään, mutta kerrotakoon, että noin kauniilta viritykseltä se ei käytössä näytä. Nimittäin näitä kuvia varten irroitin siitä kaikki johdot, muuten ne roikkuvatkin rumasti pitkin seiniä ja lattioita.

Mutta miksi oikeasti otin nämä kuvat, johtuu niissä näkyvistä pussilakanoista. Ja voin kertoa, että nyt on kyllä meikäläisen maailmankirjat mennyt sekaisin. Vannoutunut pellavalakanoiden fanittaja päätti kokeilumielessä tilata Finlaysonin flanellilakanat ja voi terve! En tiedä mitään niin ihanaa ja hipiää hivelevämpää kuin pujahtaa illalla noihin flanellilakanoihin. Tuntuu kuin unenlaatukin olisi parantunut kertaheitolla, niin ihanaa noihin on kietoutua.

Kyllähän kaikki on varmaan joskus elämässään pujahtanut flanelliyökkäriin ja jo ajatuskin siitä lupaili positiivisen kokemuksen näistä flanellilakanoista ja kyllä, nämä lunastivat täydellisesti kaikki odotukseni ja ylikin. En usko enää ikinä haluavani käyttää mitään muita lakanoita.

Onko kukaan muu törmännyt aikaisemmin flanellilakanoihin ja millaisia ajatuksia ne herättää teissä? 🙂

6 kommenttia “Flanellirakkautta

  1. Kiva staili makkarissa! Olen kanssa bongaillut noita Finlaysonin lakanoita, joten kiva kuulla näistä käyttökokemuksia. Omasta mielestäni pellavat ovat joillakin merkeillä ihan liian karheita, ja koska meillä ei ole himassa kuivausrumpua, pitäisi kankaan laadun olla heti kättelyssä mukava. Flanellin pehmeys ja lämpö kuulostaa kyllä sangen hyvälle!

    1. Kiitos paljon. 🙂 Kirjoittelin joskus aikaisemmin käyttökokemuksia myös noista pellavalakanoista ja parhaiksi olen todennut H&M:n pellavalakanat. Mutta nämä flanellilakanat kyllä löi nyt ihan ällikällä! Tekisi mieli tilata toiset jemmaan. 😛

    1. Kiitos paljon. 🙂 En ollut minäkään ja houkutus oli kyllä liian suuri olla tilaamatta niitä, ja hyvä niin! Jotenkin ihana kääriytyä tuonne kun muuten on kylmää ja pimeää jo. 😛

  2. Kaunista ja harmoonista! Sun makkari näyttää tosi rentouttavalta paikalta 🙂 Flanellilakanoista en ole kuullut, mutta trikoolakanoista olen kuullut paljon hyvää 🙂 Pitääpä kurkata minkä hintaisia nuo flanelliset on, sait nimittäin vakuutettua, että sellaiset olisi ihana hankkia!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *