Liukuvärjätty ristiäiskakku

Sain jälleen kunnian taikoa yhden ristiäiskakun, kun ystäväni lapsi sai vihdoin nimen. Kyseessä on samainen lapsi, josta vasta hetki sitten otin ihanat newborn-kuvat. Tajusin muuten juuri etten ole julkaissutkaan niitä upeita kuvia täällä teille. Kuvista tuli niin ihanat, että on ehkä pakko myöhemmin jakaa ne teille vielä. 🙂

Inspiraation kakkuun ystäväni sai blogikollegaltani Sallalta, joka kirjoittaa Ollie -blogia. Ystäväni ihastui Sallan kolmannen lapsen ristiäisissä olleeseen harmaa-valkoiseen liukuvärjättyyn kerroskakkuun ja kysyi onnistuisiko minulta samantyylinen. No onnistui tietenkin! Tästä kakusta tuli yksi ehdottomista lempiteoksistani.

Olen saanut tehdä tälle kyseiselle ystävälleni jo ainakin neljä kakkua ja kaikki tästä kakkuinnostuksestani lähti siitä, kun tein nimenomaan babyshower kakun hänen odottaessaan esikoistaan. Muistan tuolloin tapelleeni kuorrutteen kanssa ja kironneeni kakkulupaukseni alimpaan helvettiin ja vannovani etten IKINÄ enää yritä tehdä kakkuja. No miten meni?

Tähän ristiäiskakkuun ystäväni halusi vähän bling blingiä ja keksin heti ajatuksen hopeasta kakkukoristeesta, jossa koreilee sankarin nimi. Yritin etsiä netistä yritystä, joka valmistaisi akryylisiä kakkukoristeita, mutta tuloksetta. Sitten keksin suunnitella sen itse ja metsästää firman, joka laserleikkaa akryylilevyä. Otin muutamaan yhteyttä kysellen hopeisen akryylilevyn perään ja hinta-arviota. Hopeista akryylilevyä ei ollut, mutta peiliakryyliä löytyi ja ajatus akryylisestä kakkukoristeesta lyötiin lukkoon. Sitten alkoi koristeen suunnittelu ja lopulta lähetin valmiin painotiedoston leikkaamoon ja seuraavalla viikolla postista sain noutaa tämän upeuden, joka kakkua koristaa.

Siitäpä tulikin mieleeni, että tässähän olisi hyvä markkinarako täällä Suomessa, koska ulkomailta näitä saa jo vaikka kuinka, mutta Suomessa ei tunnu vielä olevan oikein rantautunut. Akryylilevystä voisi laserleikata vaikka mitä upeita kakkukoristeita ja tätä peiliversiotakin löytyy sekä hopeisena että kultaisena. Lisäksi löytyy liuta muita ihania sävyjä!

Jos siis tuollainen akryylistä leikattu kakkukoriste kiinnostelee, niin laita viestiä niin suunnitellaan yhdessä sinun juhliisi sopiva. 🙂

Mutta mitäs olette mieltä tästä kakusta, tuli aika kaunis vai mitä?

8 kommenttia “Liukuvärjätty ristiäiskakku

  1. Hei,
    hienolta näyttää. Olisiko mahdollista saada jotakin postausta liukuvärjäyksen saloista? Itse en ole koskaan sitä harrastanut, niin voisi olla mielenkiintoinen, uusi opeteltava asia ?

    1. Kiitos! Joo se olisikin hyvä idea. 🙂 Seuraavan kerran kun tulee tehtyä liukuvärjäyskakku niin voisin varata sen tekoon enemmän aikaa niin ehtisin kuvailemaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *