Tunne luonto ihollasi, kodissasi

Yhteistyössä Nordic Swan Living

Näin sanoo Nordic Swan Living eikä suotta. Nordic Swan Living on uusi kotimainen tuotemerkki, joka valmistaa upeita kodin sisustustekstiilejä jokaiselle suomalaiselle. Tuotteet ovat skandinaavisen ajatonta designia, materiaalit ekologisia ja sopii herkimmällekin iholle. Värimaailma heidän tuotteissaan on ihanan harmoninen ja niitä on helppo yhdistellä muiden värien kanssa sekä keskenään.

Pääsimme muutaman muun bloggaajan kanssa tutustumaan tarkemmin Nordic Swan Livingin tuotteisiin heidän Showroomissaan ja kuulemaan tuotemerkin synnystä. Tuotemerkin takana on ihana pariskunta ja kaikki lähti luonnollisesti heidän omista tarpeistaan ja kiinnostuksestaan sisustukseen. Tuotteiden suunnitteluun vaikuttaa suuresti heidän suuri innoittaja, pohjoinen luonto. Ensimmäisenä valikoimassa oli upeat puuvillamatot ja pikkuhiljaa kasvoi muihin sisustustekstiileihin ja huiveihin.

Torkkupeitoissa ja tyynyissä voi tuntea mm. ihanan pehmeän baby alpakan, kamelin tai angoravuohen villan ja taljat ovat ekologisesti valmistettu ja jokainen on käsityönä valmistettu ja uniikki.

SYLI-sarjan lattiatyynyt, rahit ja säkkituolit on miellyttävän pehmeää puuvilla/pellava -sekoitekangasta, jokainen tuote on helppohuoltoinen ja täytetty tulenkestävällä vaahtopallomuovirakeella. Näistä tuotteista jokaista on myös saatavilla säänkestävällä Sunbrella-kankaalla, joka on todella miellyttävän tuntuista.

Itse voisin haalia kotiini brändin jokaisen tuotteen, niin kauniita ja miellyttävän tuntuisia ne on. Hiplasimme yhdessä valehtelematta jokaisen tuotteen läpi showroomilla.

Mitä mieltä olette tästä ihanasta brändistä ja heidän tuotteistaan? Oletteko törmänneet heihin aikaisemmin ja löytyykö teiltä jo heidän tuotteitaan tai kelpaisiko joku kenties pukinkonttiin?

6 kommenttia “Tunne luonto ihollasi, kodissasi

    1. Siis ne on aivan täydelliset, tekisi mieli hankkia tällainen mm. Eliksen huoneeseen ja yläkertaan kun ja jos joskus saisin sinne rakennettua ns. leffahuoneen! ? Ja takana on vielä sellainen huoltoluukku ja iän myötä kun ne vaahtomuovipallot vähän lyttääntyy niin sieltä pystyy laittamaan sinne lisää täytettä. Samoin päällinen on tarvittaessa irroitettava ja vesipestävä. Saman sarjan lattiatyyny soveltuu ns. divaani-/rahiosaksi tuohon säkkituoliin jatkeeksi niin sopii pidemmällekin ihmiselle. ?

  1. Ihailin näitä tuotteita jo Habitaressa kun ne lanseerattiin. Minua puhutteli skandinaavisen ajaton design, luonnonmateriaalit ja värien harmonia tuotteissa. Plussaa myös vastuullisuudesta ja lähituotannnon suosimisesta. Ihanan maanläheisiä sävyjä ja kivaa harmaata paljon.

  2. Kiva tuo nyyinen trendi kun luonto tulee lähelle, kotiin asti. Sitähän me ihmiset kaipaamme luontoyhteyttä. Lampaanjtaljat näyttää olevan nyt myös tosi in mutta itse tykkään ostaa ne feikkeinä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *