The Bam & The Boo – ekoteko

Olen mainosten uhri ja innostun helposti asioista joita en tiennyt tarvitsevani ennen kuin mainos pompsahtaa silmieni eteen. Näin kävi muutama viikko sitten, kun eräänä iltana selailin Instagramia. Yksi toisensa instagramtilin jälkeen olin sellaisessa tilissä, joka esitteli erilaisia ekologisia tuotteita ja sitä kautta päädyin The Bam & The Boo -hammasharjoja valmistavan ja myyvän yrityksen tilille. Lyhyen selailun jälkeen olin tilannut itselleni ja Elikselle ekologiset bambusta valmistetut hammasharjat.

Tällä projektilla Bam & Boo aikoo tuoda ekologisempaa ja sosiaalisempaa kestävyyttä näihin markkinoihin, jotka vuosittain ja vain Euroopassa tuhlaavat yli 1 miljardia muovia ja ei-biohajoavia hammasharjoja.

Hammasharjoja saa kahdessa koossa, aikuisille ja lapsille. Niiden varsi valmistetaan bambusta, joka on maapallon nopeiten kasvata kasvi. Koska bambu sisältää luonnossa esiintyviä antimikrobisia aineita, ei ole tarpeen käyttää lannotteita tai torjunta-aineita sen viljelyn aikana. Bambu on täysin orgaanista ja villi.

Ainoastaan hammasharjan harjakset eivät ole biohajoava materiaali, joten harjakset on poistettava kierrätettäessä. Jopa pakkauksen muovisuoja sekä pahvinen ulkokuori on 100 % kierrätettävää materiaalia. Bam & Boo hammasharjat ovat myös täysin vegaanisia, niitä ei siis ole testattu eläimillä eikä ne sisällä eläinperäisiä ainesosia.

Tuote tulee Portugalista ja sitä saa tilattua ilman postikuluja. Hammasharjat saa tilattua kestotilauksena joka 1, 2, 3 tai 4 kuukauden välein. Itse tein tilauksen joka 3. kuukausi, koska hammaslääkärit suosittelevat vaihtamaan hammasharjan 2-3 kuukauden välein.

Mitä ajatuksia nämä hammasharjat teissä herättävät ja onko teillä jotain pieniä tai isompia ekotekoja?

4 kommenttia “The Bam & The Boo – ekoteko

  1. Tällaiselle elämäntapahihhulille postaus tuli oikeaan aikaan. Olen nimittäin paljon miettinyt miten korvaisin hammasharjat. Minulla on iso projekti muovijätteen vähentämisessä. Pitää siis tutustua enemmän tähän tuotteeseen ja sen taustoihin.

  2. Bambuhammasharjat on kivannäköisiä ja ne näyttäis kivalta kylppärin hammasharjakupissa (värikkäät hammasharjat ei oikein ole ilo silmälle, meillä tosin hammasharjat on kaapissa piilossa).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *