Hile Designin ihanuudet + linkki arvontaan

Kirjoittelin jo aikaisemmin syksyllä tästä ihanasta suomalaisesta brändistä Hile Design, joka on keksinyt ratkaisun ongelmaani. Nimittäin suodatinpussiteline, joka kestää katsetta. Olen rakentanut keittiööni pienen kahvinlaittopisteen ja halusin siihen suodatinpussit myös kauniisti esille. Hile Designilla on myös muita tuotteita, kuten kahvimitta, joka toimii samalla pussin sulkijana sekä pelkkä pussinsulkija.

Voisin hyvin nähdä myös jatkumoa sarjalle mm. talouspaperiteline, sekä ruokapöydälle että keittiön välitilaan kiinnitettävä ratkaisu. Myös jonkinlaisia pyyhekoukkuja voisi olla ja leikkuualusta tai tarjotin. Ostaisin niistä jokaisen, niin paljon Hile Designin ulkonäkö miellyttää allekirjoittanutta!

Lähestyin aikaisemmin Hile Designia sellaisella asialla, josko he haluaisivat lähteä mukaan pieneen arvontaan, jolla saisin kiittää ihania Instagram-seuraajiani. He lähtivätkin oikein mielellään mukaan, josta iso kiitos heille! Ajattelin, että mikäs sen parempi aika järjestää pientä arvontaa, kuin lähestyvä joulu ja Black Friday, joka on tänään siis startannut!

Arvonta ei siis suinkaan ole täällä blogin puolella, vaan Instagramissa, halusin kuitenkin vinkata siitä myös teille blogin lukijoille. Joten kipinkapin Instagramiin (click!) ja arvontaan osallistumaan. Arvonta päättyy marraskuun viimeinen päivä ja arvon voittajan heti perjantaina 1.12. Ilmoitan voittajan Instagramissa kilpailukuvan yhteydessä sekä voittajalle henkilökohtaisesti.

Tästä siis vaikka hyvä lahja pukinkonttiin ja vaikka arpaonni ei suosisi, niin tuotteita saa aina tilattua Hile Designin omasta verkkokaupasta (click!) sekä jälleenmyyjiltä (click!).

6 kommenttia “Hile Designin ihanuudet + linkki arvontaan

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *