Hyggeilyä makuuhuoneessa

Vieläkö jaksatte nauttia mukana kun meidän kotona vähän hyggeillään? Näitte aikaisemmin kun Nordic Swan Livingin talja koristi petauksessa, mutta siirsin sen pian lattialle koska siinä se saa olla rauhassa oli yö tai päivä. Talja on niin ihanan pehmeän tuntuinen jalkojen alla kun aamulla herää pakkasaamuun, että ei voi kun tulla hyvä päivä. No joo, ei nyt liioitella, kyllä sen päivän saa nopeasti pilalle! Nämä kuvat on muutaman viikon jo vanhat, sillä pennun takia talja ei todellakaan voi tällä hetkellä olla lattialla.

Mutta kuvitellaan vielä, että joku ihana ihminen toisi aamukahvin sänkyyn tuossa upeassa Pentikin Kuusi-leikkuulaudassa, joka siis toimii mitä mainioimmin myös tarjoiluastiana. Näiden kuvien lomassa sellaisesta on ihana haaveilla, kunnes on palattava takaisin todellisuuteen. 😀

Tällä hetkellä aamut menee pennun kanssa sisäsiistiksi opetellessa, joten välittömästi kun silmät aukeaa, on jo juostava avaamaan takapihan ovi. Sitten käyn itse keittämässä ne kahvit, mutta vapaapäivänä mennään vielä takaisin sänkyyn köllimään. Alvari on niin hellyyden ja läheisyyden kipeä, että hän oikein nauttii päästessään tiukasti kainaloon peiton alle. <3

9 kommenttia “Hyggeilyä makuuhuoneessa

    1. Se on kyllä ihanaa! Tänään viimeksi hain aamukahvit sänkyyn ja nautin siellä vielä mukavasti peiton alla ennen kuin piti töihin nousta.

  1. Ihania kuvia sulla ja kauniisti olet saanut värisävyt sointumaan toisiinsa <3! Hieman kuitenkin hyggen aitoutta verottaa tuo kahvikupissa oleva juoma. 😉

    1. Haha joo… Kuvat tosiaan on otettu jo joulun alla, kuten kirjoitinkin. 😀 Piti postata nämä jo silloin joulufiilispäissäni, mutta en ehtinyt 😛

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *