Hempeät vaaleanpunaiset pellavalakanat

Tilasin itselleni Ellokselta joulukuussa uudet pellavalakanat, hempeässä vaaleanpunaisessa sävyssä. Mietin pitkään raaskinko täyttää enää liinavaatekaappiani uusilla lakanoilla, mutta 40 prosentin alennus sinetöi päätökseni enkä kyllä kadu. Elloksen pellavalakanoista ei ollut aikaisempaa kokemusta, joten senkin puolesta kiinnosti nämä tilata. Tähän mennessä kokemusta on kertynyt Finlaysonin, Annon ja H&M Homen pellavalakanoista, joista jälkimmäiset ovat olleet ehdottomat suosikkini. Huonoimmiksi rankkaisin näistä ehkä Annon, sillä ne ovat jotenkin tosi lutrua ja ohutta materiaalia. Finlaysonin lakanat ovat sen sijaan jo ehtineet ratketa saumoista, mistä olin todella yllättynyt! Teinkin joskus vertailun eri valmistajien pellavalakanoista, jonka pääset lukemaan täältä (click!).

Toistaiseksi nämä Elloksen lakanat ovat aivan erinomaiset. Materiaali tuntuu hyvältä, suuaukosta löytyy napit ja kulmistakin vielä reiät helpottamaan pussilakanan laittamista. Ja kevättä kohden mennessä nämä vaaleanpunaiset ovat aivan unelmat, näistä on ihana herätä.

Joko teillä alkaa näkyä kevään sävyt sisustuksessa, mitä sävyjä ne on?

5 kommenttia “Hempeät vaaleanpunaiset pellavalakanat

  1. Voi mikä ihana koira <3
    Meillä on vain Finlaysonin pellavalakanat, sillä olen kokenut ne todella hyvälaatuisiksi. Jännä, että ne ovat sinulla noin ratkenneet. Ehtikö olla käytössä pitkään? Mietin vain, että kannattaisiko antaa palautetta Finlaysonille asiasta, jos eivät kauan kestäneet?
    Minä olin jo hetken aikaa ihan kevätfiiliksissä, mutta nyt tuli tuo "lumi-inferno" ja tulikin talvi 😀 Eiköhän ne pastellisävyt taas ala kiinnostamaan, kun kevät pääsee kunnolla vauhtiin 🙂

  2. Syötävän suloinen sävy lakanoissa! 😛 Meillä on harmaat Familonin pellavalakanat ja hieman harmittaa muiden lakanoiden puolesta kun ei oikeen tuu käytettyä enää muita… 😀 On ne niiiin ihanan tuntuiset!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *