Formakami -valaisin &Traditionilta

Muistatte varmaan kun kirjoittelin valaisinhaaveistani heti alkuvuodesta. Kirjoituksesta innostuneena päätin toteuttaa yhden näistä haaveistani ja laitoin tilaukseen &Traditionin Formakami kattovalaisimen, johon olin niin palavasti rakastunut.

Tilaamani malli on upean japanilaishenkisen Formakami -sarjan kolmesta mallista JH4, omaan silmääni ehdottomasti kaunein ja siroin. Tämä valaisin totta tosiaan jakaa mielipiteitä ja joidenkin mielestä tällaiset paperivalaisimet ovat kammottavia.

Epäilin hieman itsekin miten tämä japanilaishenkinen valaisin sulautuu muuhun sisustukseeni, mutta lopulta täysin turhaan. Valaisin on niin kaunis ja mielestäni sopii tänne makuuhuoneeseeni täydellisesti.

Huomaan jatkuvasti pysähtyväni ihastelemaan valaisinta ja iltaisin sängyssä jo maatessa, katson sitä ja huokaisen syvään tyytyväisyyttäni.

Asensin valaisimen hieman liian alas, sillä johtoa oli todella paljon ja vaikka lyhensin sitä, ei se meinannut silti mahtua koteloon. En halunnut lyhentää johtoa enempää jos valaisimen sijoituspaikka tuleekin joskus olemaan eri tilassa. Tovin ihmeteltyäni valaisinta tuolla korkeudella, näytti se oikeastaan todella hyvältä näin. Ei ehkä käytännöllisin korkeus, mutta ulkonäkö ennen kaikkea. 😉

4 kommenttia “Formakami -valaisin &Traditionilta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *