Armonaikaa ruokapöydälle

Rehellisesti, en ole eläissäni tarttunut maalisutiin yhtä nopeasti kun eilen!

Kävin viikonloppuna kaappeja läpi etsien valkoista kalustemaalia meidän vessan oven karmeihin, mutta löysinkin vain avaamattoman purkin mustaa kalustemaalia. Liekö joskus tullut vahingossa se ostettua, sillä en muista koskaan olleeni aikeissa maalata mitään mustaksi.

Eilen väsyneenä tullessani töistä takapihan oven kautta, osuivat silmäni ensimmäisenä siihen maalipurkkiin ruokapöydällä ja tuohon ruokapöytään, joka oli viittä vaille valmis kaatopaikalle huonon kuntonsa vuoksi. En miettinyt kahta minuuttia kauempaa, kun olin jo kaivamassa maalisutia esiin ja lätkimässä puolihimmeää mustaa kalustemaalia meidän ruokapöytään.

Pöytä olisi pitänyt tietysti hioa kunnolla ennen maalausta, sillä alle jätetyt lakkakerrokset eivät takaa kovinkaan pitkäaikaista jälkeä, mutta koska kyseessä oli vain hieman armonaikaa tälle ruokapöydälle, en jaksanut moiseen ryhtyä.

Sain myös postista tilaamani juuttiset pöytätabletit, joista jo aikaisemmin mainitsinkin. Askon paperinaruiset pöytätabletit menivät heti seuraavana päivänä palautukseen ja nyt kun vertaan näitä kuvia edellisiin, tuntuu kuin olisin sisustanut jonkun toisen kotia aikaisemmin. Hemtexin pöytäliina on jo joutanut pesuun, enkä sitä nyt tietysti raaski heti laittaa tämän mustan pinnan päälle, mutta täytyy vielä testata miten nämä juuttiset pöytätabletit sointuvat sen kanssa yhteen. 🙂

Mitäs sanoo arvon raati tästä meidän ruokapöydän uudesta lookista?

2 kommenttia “Armonaikaa ruokapöydälle

  1. Siis todellakin on parempi! Tuli niin paljon ryhdikkäämpi. Kannatti! ? Minäkin suljin juuri maalipurkin kannen maalattuani olkkarin ikkunan karmit ja pihanoven sisäpuolelta. Kyllä maalilla saa niin eri ilmeen! ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *