Midnattin uudet pussilakanat

Tämä uusi ruotsalainen brändi Midnatt, joka valmistaa luomupuuvillaisia petivaatteita, on hiipinyt meidän suomalaisten tietoisuuteen viime syksystä saakka ja uhmaa nyt suuressa suosiossa olleita pellavalakanoita.

Vaikka olen vannoutunut pellavalakanoiden käyttäjä, aloin hiljalleen haaveilemaan Midnattin 100 % ekologisista puuvillalakanoista, joiden sävyt ovat aivan ihastuttavat. Viime syksystä saakka olen nähnyt tämän melko tuoreen ruotsalaisen merkin pussilakanoita blogeissa ja Instagramissa ja lopulta selkärankani katkesi tilatessani itsellenikin nämä.

Meille valikoitui Midnattin pussilakanat sävyssä wilted, nuo puuterisen sävyiset ihanuudet. Pellavalakanoiden jälkeen näihin tuntuu aivan uskomattoman ihanalta kietoutua ja olenkin näillä helteillä viihtynyt paljon meidän makuuhuoneessa.

Vielä ei minua saa sanomaan hyvästejä silti pellavalakanoille, niiden helppouden ja ulkonäön vuoksi ne pitävät kyllä paikkansa meillä jatkossakin.

2 kommenttia “Midnattin uudet pussilakanat

    1. No nämä on pellavalakanoiden sieltä halvemmasta päästä samaa hintaluokkaa. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *