Trendikäs joulukranssi

Ihanaa 2. adventtisunnuntaita kaikki! Kuvasin teille tänään viikonloppuna tekemääni joulukranssia.

Metsästin jo viime jouluna näitä roikkuvia rengasmallisia kynttilänjalkoja, mutta ne oli joka paikasta tuolloin loppuunmyyty. Tänä jouluna olin ajoissa liikenteessä ja ostin omani Hemtexistä jo marraskuussa.

Halusin lisätä tuohon Halon kynttilänjalkaan vähän enemmän joulutunnelmaa ja päätin tehdä siitä oman joulukranssini. Tänä vuonna itsetehdyt kranssit on ollut suosittuja ja perinteisten paksujen havukranssien sijaan suosiossa onkin keveämmät ja simppelimmät versiot trendikkään eukalyptuksen kera.

Hain siis kukkakaupasta muutaman oksan erilaisia eukalyptuksia ja lähimetsästä kuusenoksia ja kieputin ne rautalangalla metallirenkaan ympäri. Kaapista löytyi vielä mustaa silkkinauhaa, jolla tein rusetin.

Jokin muun värinen silkkinauha olisi varmasti tehnyt tuosta hieman pirteämmän, mutta tällä kertaa mentiin sillä mitä kaappien kätköstä löytyi ja ihan hempeän vaaleanpunaista tai vaaleansinistä en viitsinyt tähän laittaa.

Tässä taitaa olla meidän tämän joulun ainoa joulukoriste, mitäs tykkäätte?

 

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *