Vuosi 2018 pähkinänkuoressa

Nyt on aika paketoida vuosi 2018 ja siirtyä vuoteen 2019. Kulunut vuosi on ollut itselleni yksi elämäni parhaista, vaikkakaan ei helpoimmista.

Uusi vuosi alkoi sisustussuunnittelijan tutkinnolla, jonka myötä olen päässyt suunnittelemaan ja toteuttamaan aivan ihania projekteja ja toivon tulevalta vuodelta myös mielekkäitä projekteja.

Meidän perhe lisääntyi koiranpennulla, Alvarilla, jonka kanssa yhteiselo ei ole ollut aivan ruusuilla tanssimista. Hänen suloiset kasvonsa piilottavat taakseen melkoisen tuholaisen luonteen, mutta uskon että meillä tulee olemaan vielä upea yhteinen taival.

Elämääni tupsahti myös mies, joka vei sydämeni heti. Hänen tapaamisensa on ollut koko vuoden ehdottomasti paras asia ja se on varmasti tullut ilmi myös seuraajilleni sosiaalisessa mediassa. Kahden perheen arjen sovittaminen yhteen ei kuitenkaan ole sieltä helpoimmasta päästä ja haasteita onkin riittänyt. Haasteet on kuitenkin tehty voitettavaksi ja niin kauan kun me pelaamme samalla puolella, on tiimimme voittamaton!

Vuosi 2018 on vienyt minua myös ennätysmäärän ulkomaille ja olenkin saanut käydä Pariisissa, Amsterdamissa, Barcelonassa, Norjassa ja Krakovassa. Krakovan reissulla tehtiin vielä pikapyrähdys Kööpenhaminaan välilaskun muodossa, jolloin ehdimme viiden tunnin aikana kävelemään keskustassa ja käydä syömässä. Olen kiitollinen jokaisesta reissusta ja niistä jokainen tuo mieleeni aivan ihania muistoja. Sainkin joululahjaksi lahjakortin lentolippuihin, joten nähtäväksi jää mihin päin maailmaa seuraavaksi reissataan.

Kaikelta reissaamiselta olemme ehtinyt kotonakin puuhastella, nimittäin remontoimme kesällä vihdoin ja viimein meidän vessan, uusimme keväällä takan, maalasimme yläkerrassa kaikki seinät puhtaan valkoisiksi, maalasin meidän makuuhuoneen seinän ja puuhastelimme takapihan parissa nikkaroimalla pihaa ympäröivää aitaa.

Kaikki tämä kodin remontoiminen ja laittaminen kulminoituikin siihen, josta teille loppusyksystä kerroin, nimittäin uuden kodin rakentamiseen. Vihdoin kun rakennusluvat saatiin loppukesästä ja rakennustyöt työmaalla käynnistyivät, uskalsin siitä kertoa teillekin ja projektin saralla onkin meillä riittänyt puuhasteltavaa. Joulun välipäivätkin vietettiin nenä tiukasti kiinni läppärissä, kun suunnittelimme kotimme sähköjä ja tein 3d-luonnokset kodistamme hahmottaaksemme tilat paremmin. Kiinnostaisiko teitä nähdä 3d-luonnokset tulevasta kodistamme?

Nyt kuitenkin suuntaan uuden vuoden viettoon ja toivotan teille aivan ihanaa uutta vuotta ja toivottavasti tekin voitte hyvissä mielin paketoida tämän vuoden ja muistella sitä lämmöllä. 🙂

Ihanaa iltaa kaikki!

 

 

 

 

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

4 kommenttia “Vuosi 2018 pähkinänkuoressa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *