Lempiastiasarjani valmistus on lopetettu

Kuva lainattu Iittalan sivuilta.

Olin aidosti järkyttynyt viime syksynä kuullessani, että lempiastiasarjani Iiittalan Sarjaton valmistus on lopetettu! Meiltä löytyy kotoa kyseisen astiasarjan siroja juomalaseja, valkoisia mukeja sekä harmaita kulhoja ja nyt jos yksikin astia hajoaa, en saa enää tilalle uutta.

Hamstrasin ennen joulua viimeiset harmaat kulhot Iittalan myymälästä, mutta esimerkiksi juomalaseja löytyy kaapista vain neljä enkä löydä niitä enää mistään.

En voi käsittää miksi kyseinen astiasarja on lopetettu, ne on Iittalan kauneimpia astioita mitä tiedän, etenkin sarjan juomalasit. Olen kuitenkin jo vuoden verran ihastellut Iittalan klassikkoa Ultima Thulea ja harkitsen nyt vakavasti vaihtavani juomalasimme näihin.

Löytyykö teiltä tätä astiasarjaa ja mitä olette mieltä tämän valmistuksen lopettamisesta?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *