Lapland Hotels Bulevardi ja ystävänpäivä

lapland hotels bulevardi kokemus

Meillä oli eilen aivan ihana ystävänpäivä eilen mieheni kanssa ja kerronkin siitä nyt teille! Mieheni työn luonne on vähän sellainen ettei sitä pääse karkuun kotona ja siitä irtautuminen vapaalle on suorastaan mahdotonta. Halusinkin ystävänpäiväksi järjestää meille yhteistä aikaa niin, ettei työt vie keskittymistä ja päätin varata meille hotellihuoneen keskustasta.

Tuntui hassulta kurvata autolla 20 minuutin ajomatkan päähän hotelliin viettämään yötä, mutta toisaalta miksipä ei. Hotelliyön lisäksi olin varannut meille pöydän Ravintola Tocasta. Koko vuorokausi tuntui kun olisi ollut minilomalla ja vitsailin miehellenikin, että leikitäänkö turisteja ja puhutaan englantia koko ilta.

Lapland Hotels Bulevardi oli hotellina ihan mieletön kokemus ja aisteja kutkuttava. Hotelli on avattu Helsinkiin vasta 15.1., joten se oli aivan uudenkarhea. Jokainen yksityiskohta oli viimeiseen saakka mietitty ja hiottu aina hotellihuoneista vastaanottoaulaan, baariin ja hotellin ravintolaan.

Perustason hotellihuoneen sijaan varasin meille Junior suite -tasoisen Arctic Deluxe Spa huoneen, joka siis sisältää myös saunan ja kylpyammeen ja kaikki tämä lasiseinän takana sängystä. Niin ylellistä, että haukoin vain happea kaikesta ihastuksesta. Hotellihuoneen televisiosta löytyi erilaisia palveluja ja sieltä sai ohjattua musiikkia kylpyhuoneeseen ja saunaan, myös bluetoothilla omasta puhelimesta.

Hotellin aulasta löytyi VR-lasit, joilla pääsit hyppäämään suoraan Lapin maisemiin, koiravaljakkosafarille ja tuntureille ihastelemaan revontulia. Baarista sai tilata drinkkejä, joissa raaka-aineina käytettiin Lapin makuja ja henkilökunta todella piti huolen, että viihdyttiin.

Aamupala oli jotain aivan uskomatonta, jokainen hotellivieras sai heti ravintolan tiloihin astuessaan henkilökohtaista palvelua, kun kysyttiin ottaako kahvia tai teetä. Ravintolan kokki loihti keittiössä omeletteja jokaisen hotellivieraan toiveiden mukaisesti, kun täytteeksi sai valita mm. savuporoa tai savulohta, punasipulia ja juustoa. Pöydät notkui puhtaista luonnon raaka-aineista, mustikoita Muoniosta, erilaisia superfoodeja jugurtin kaveriksi, tuoreita smoothieita.

Tämän kokemuksen perusteella aion aivan varmasti yöpyä Lapland Hotels Bulevardilla toistekin, eikä tämä kirjoitus ole missään nimessä mikään maksettu mainos vaan rehellinen mielipiteeni ja suositus. Hotelli ylitti kaikki odotukseni ja teki meidän ystävänpäivästä ikimuistoisen.

lapland hotels bulevardi kokemus

lapland hotels bulevardi kokemus

lapland hotels bulevardi kokemus

lapland hotels bulevardi kokemus

lapland hotels bulevardi kokemus

lapland hotels bulevardi kokemus

lapland hotels bulevardi kokemus

lapland hotels bulevardi kokemus

lapland hotels bulevardi kokemus

lapland hotels bulevardi kokemus

lapland hotels bulevardi kokemus

lapland hotels bulevardi kokemus

lapland hotels bulevardi kokemus

lapland hotels bulevardi kokemus

lapland hotels bulevardi kokemus

lapland hotels bulevardi kokemus

lapland hotels bulevardi kokemus

lapland hotels bulevardi kokemus

Mainos alkaa

Sähkön hinta on nyt ennätys korkealla. Säästä sähkössä ja ota tästä Kotimaan Energian kiinteähintainen ja turvallinen sähkö 24 kuukaudeksi alkaen 9,97 snt / KwhMainos päättyy

6 kommenttia “Lapland Hotels Bulevardi ja ystävänpäivä

  1. Olen ollu Tampereella Lapland hotellissa kanssa. Hotelli huone oli ihana ja rauhallista oli huoneessa. Aamupala paikka oli somistettu puun oksilla ja tunnelma oli aivan ihana. Miinusta musiikista, joka ei ollut mieleeni. Aamupalalla tarjoilijat tulivat kysymään et otatko kahvia tai teetä? Hyvä kokemus

  2. Onpa upea hotelli ja kuvat! Olen kuullut paljon hyvää tästä hotellista kavereilta, jotka myös yöpyivät siellä. Pitääkin varata huone tai mennä edes syömään tuonne.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *