H&M Home kevät 2019 uutuuksia

H&M Home kevät 2019

Nyt kun shoppailukielto on asetettu, jää sisustushankinnat omalta osaltani tekemättä, mutta se ei onneksi estä ihastelemasta tulevia uutuuksia ja H&M Home niitä tarjoileekin oikein kunnolla! Itselläni ei ole aikaisempaa kokemusta H&M huonekaluista ja onhan se melko tuore aluevaltauskin heillä, mutta nämä tämän kevään 2019 uutuudet ovat todella houkuttelevia!

Kuvien rottinkinen nojatuoli herätti huomioni ensimmäisenä, samoin nuo kukkaruukku ja pöytävalaisin, jotka muotoilultaan muistuttavat Marimekon Sukat makkaralla -lasiastiamallistoa. Aivan ihanat! Ihastuin myös valtavasti maljakkoon, jossa maalatut kasvot. Ja voi hyvinkin olla, että ostan sen kiellosta huolimatta, jos tuuri käy ja se ilmestyy kauppoihin, sillä verkkokauppa näyttää sen olevan jo loppuunmyyty.

Lastenhuoneisiinkin on tuotu suloinen safariteema (click!) ja himoitsinkin jättikokoista kirahvipehmoeläintä, mutta valitettavasti se oli myös verkkokaupasta jo loppuunmyyty. Osa kuvien tuotteista siis löytyykin jo verkkokaupasta (click! ja click!), kuten opaalilasinen pöytävalaisin (69,99 €), rottinkinen sohvapöytä (129 €), rottinkinen jakkara (69,99 €) ja puinen pyöreä jakkara (59,99 €).

Vetoaako nämä H&M Homen uutuustuotteet teihin ja onko teillä kokemusta heidän huonekaluistaan ja niiden laadusta? Mistään halvimmasta päästä heidän tuotteet eivät ole, joten voisi odottaa niiden olevan laadukkaita.

H&M Home kevät 2019

H&M Home kevät 2019

H&M Home kevät 2019

H&M Home kevät 2019

H&M Home kevät 2019

H&M Home kevät 2019

H&M Home kevät 2019

H&M Home kevät 2019

Kuvat: H&M Media Image Gallery

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *